Mainos

Virkistä seksielämääsi! 10 tapaa heittäytyä villimmäksi

Jokainen parisuhde kaipaa välillä vähän piristystä. Testaa nämä keinot virkistääksesi petipuuhianne.

Toisto on hyvä asia monessa suhteessa, mutta ei petileikeissä. Rutiiniseksi voi koitua itse asiassa kohtaloksi ennen niin intohimoiselle parisuhteellenne.

Testaa Men's Healthin miehille suunnatut vinkit, joiden avulla seksielämän saa taas kukoistamaan.

1. Älä aloita makuuhuoneessa

Sama, vanha paikka johtaa samoihin, vanhoihin tekoihin. Kokeilkaa ihan uusia paikkoja makuuhuoneen sijaan: keittiö, kylpyhuone, naapurikaupunki. Kun vartalonne ovat uusissa paikoissa, ette todennäköisesti seuraa vanhoja, tylsiä rutiineja.

2. Tehkää jotain jännittävää

Kun lisäätte hieman vaaraa päiväänne, saatte dopamiinit hyrräämään aivoissanne ja sitä kautta myös seksiviettinne uuteen kukoistukseen. Hän kokee sinut jännityksen, mutta myös turvallisuuden lähteenä. Lähtekää vaellukselle, hypätkää benji-hyppy tai kokeilkaa melomista.

3. Syötä hänelle lakritsia

Ujuta karkkikulhoon lakritisia, kun katsotte elokuvaa. Lakritsin on todettu kiihdyttävän verenvirtausta genitaalialueille jopa 40 prosentilla, vinkkaa seksiterapeutti Ava Cadell.

4. Valloittakaa uusia alueita

Olet kuullut nänneistä ja vaginasta? No, hienoa. Käytä seuraavan kerran kuitenkin aikaasi hänen niskansa hyväilyyn. Siellä on aivan uusi maailma hermopäätteitä, joten hellä hyväily ja suutelu on kaikki, mitä tarvitset hänen innostamiseensa.

5. Pyydä häntä heivaamaan alushousut nurkkaan päivällisen aikana

Alaston totuus hänen hameensa alla pyörii mielessänne vielä jälkiruoallakin. Taitaa jäädä jäätelöannos syömättä...

6. Puhukaa tuhmia julkisella paikalla

Maatkaa viltillä puistossa ihmisten ympäröimänä ja kuiskatkaa toisillenne fantasioita – älkääkä säästelkö yksityiskohdissa. Seksuaalinen jännittyneisyys välillänne vain kasvaa ja kasvaa, sillä ette voi harrastaa seksiä heti paikalla.

7. Suudelkaa 12 sekuntia

Pitkä, viipyilevä suudelma saa teidät tutustumaan uudelleen toisiinne. Anna hänelle kaksi päivässä: toinen aamulla ja toinen heti, kun pääset kotiin. Suut auki, käsivarret toistenne ympärille kietoutuneina. Suutele samalla tavalla koko loppuelämänne ajan niin intohimo välillänne ei koskaan haalene.

8. Käytä tukea

Mikään ei saa häntä kiihdyksiin niin kuin suuseksi, joten laita yksi tyyny hänen lantionsa alle ja toinen rintasi alle. Tällöin hänen on helpompi asetella polvet ja jalat. Lepuuta leukaasi nyrkkisi päällä ja käytä myös sormeasi apuna korostaaksesi hänen tuntemuksiaan.

9. Puhu suuria tulevaisuudesta

Tiedät hänen unelmansa – lapset, rantatalon ynnä muut –, joten kerro hänelle suunnitelmasi, joiden avulla hän saavuttaa ne. Pääset silloin hänen ensisijaisen halunsa juurille ja korostat pitkäaikaista sitoutumistasi.

10. Tuijota

Kehu kukkia ja sinut kutsutaan puutarhaan. Keskity suosikkivartalonosaan ja kerro, kuinka kaunis hän on. Saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi kertomalla, että hän on juuri sitä.

10:00

Lähde: Men's Health

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja