Seksiä suihkussa? Ota nämä asiat huomioon

Onko suihkussa turvallista harrastaa seksiä? Missään tapauksessa sitä ei kannata vältellä, mutta tietyt asiat tulee ottaa huomioon.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mikä on yleisin ongelma seksissä.

Seksi on hauskaa, harrastipa sitä missä tahansa, mutta tietyt paikat voivat olla riskialttiimpia kuin toiset. Jos naimapuuhiin valitsee väärän paikan, saattaa lopputulos viedä päivystykseen.

Erityisesti suihkussa tapahtuva lemmenhetki on tunnetusti vaarallinen. Daily Mailin haastatteleman asiantuntijan mukaan suurin syy seksivammoihin on liukastuminen juuri suihkussa. Lopputuloksena voi olla niskavammoja, luunmurtumia, nilkan nyrjähtäminen tai selkäongelmia.

Kannattaako seksiä siis harrastaa suihkussa vai onko kyseessä täysin tuhoon tuomittu yritys?

Ei ole, jos muistat riskit, ja toimit niiden mukaan. Koska suihkussa todella on liukasta, on hyvä vältellä liian monimutkaisia asentoja, siis sellaisia, jotka saavat tasapainon horjumaan. Kannattaa siis suosiolla pysytellä asennoissa, joissa pysyt vakaana, Popsugar-sivuston haastattelema seksologi Lana St. John vinkkaa.

Muista liukuvoide

Suihkuseksissä piilee kuitenkin muutakin kuin liukastumisen riski, sillä luonnollinen kostuminen voi suihkussa olla hankalaa. Kuukautisten aikana suihku tosin voi olla juuri oikea paikka seksille.

Muutoin suihkussa kannattaa ottaa avuksi silikonipohjainen liukuvoide. Tällöin saippuointi kannattaa unohtaa, jotta liukuvoide ei huuhtoudu tiehensä. On hyvä myös muistaa, että liukuvoiteella lotraaminen tekee suihkun lattian entistä liukkaammaksi.

Mikä asento?

Kaikki asennot, joissa  pysytte tasapainon järkkymättä, ovat hyviä. St. John vinkkaa eräästä helposta asennosta, jossa toisen jalan voi nostaa ammeen reunalle. Myös takaapäin-asento onnistuu etenkin silloin, jos tilaa on riittämiin.

Jos kokeilemanne asento tuntuu vaikealta tai epämukavalta, vaihtakaa suosiolla toiseen!

Lähde: Popsugar

***

Lue myös:

    Uusimmat