Kiihottava kipinä seksiin lymyilee kaapissasi – testaa näitä tee-se-itse-seksileluja!

Pahimmassa tapauksessa tee-se-itse-seksilelut voivat aiheuttaa ikäviä seurauksia, kuten tulehduksen, mutta parhaassa tapauksessa tuoda tajunnan räjäyttävää nautintoa.

Seksiä piristäviä elementtejä voi löytyä lähempää kuin kuvitteletkaan. Kotisi kaapeissa saattaa lymyillä lukuisia esineitä, jotka piristävät menoa makuuhuoneessa.

Kaappeja penkoessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että seksileluina käytettyjen esineiden materiaalien tulee olla keholle turvallisia. Esimerkiksi suojaamattoman kurkun käyttäminen dildona voi aiheuttaa bakteerisen tulehduksen.

Cosmopolitan-sivuston haastattelema seksiasiantuntija Stephanie Alys kehotti jättämään kurkut, hiusharjat sekä puhelimet sivuun ja tarttumaan sen sijaan seuraaviin esineisiin, joista paljastuu yllättävän kiihottavia piirteitä.

1. Höyhenet

Höyhenen pehmeä kosketus kiusoittelee ja kiihottaa kumppania. Ihon siveleminen höyhenillä luo kutkuttavaa odotuksen tunnetta ja saa himoitsemaan lisää. Alys neuvoo käymään höyhenellä läpi kumppanin kehon päästä varpaisiin.

2. Jääpalat

Lämpötilalla leikkiminen seksin aikana herättää uusia tuntemuksia ja lisää aistiherkkyyttä. Jääpaloja voi käyttää esimerkiksi suuseksissä sekä nännejä hyväillessä.

Suuseksiä ajatellen Alys kehottaa aloittamaan jääpalan imeskelemisellä. Kun matka käy alas, jääpala on hyvä ottaa pois suusta. Samaan aikaan, kun kumppanille antaa suuseksiä, voi jääpalaa kuljettaa pitkin hänen reisiensä sisäpintaa. Kylmän ja kuuman yhdistelmä on tajunnanräjäyttävä.

3. Solmio

Herrasmiesleikit sikseen, solmion kanssa voi ryhtyä myös tuhmaksi. Solmio sopii nimittäin hyvin silmien sitomiseen. Yhden aistin sulkeminen pois pelistä tehostaa muiden aistien toimintaa, minkä vuoksi kosketus tuntuu entistä paremmalta.

4. Suihkupää

Suihkupäätä ei tule työntää sisäänsä, mutta siitä paineella suihkuavaa vettä voi käyttää itsetyydytykseen. Suihkun painaminen klitorista vastaan hellii kosketusherkkää kohtaa.

Samalla voi kokeilla jälleen lämpötilavaihteluiden kiihottavaa vaikutusta: anna ensin viileän suihkun hyväillä itseäsi, säädä sitten vesi lämpimämmäksi. Ja jos suihkussa on erilaisia tehoja, niitä kannattaa viimeistään nyt kokeilla.

5. Huivi

Huivi on oivallinen väline sitomisleikkeihin. Kun ranteet tai nilkat on sidottu yhteen tai sängyn päätyyn, on kumppaninsa armoilla ja voi vain anella lisää.

Sitomisleikit ovat hyvä tapa perehtyä vallalla pelaavien seksileikkien maailmaan. Seksikumppanien on kuitenkin syytä sopia turvasana ennen leikkiin ryhtymistä.

6. Ruoka

Mikäli haluaa ottaa seksiin mukaan lisää aisteja, kannattaa vilkaista jääkaapin puolelle. Hunaja, kermavaahto ja sulatettu suklaa voivat tehdä seksistä täysin uuden – joskin sottaisen – kokemuksen.

Ruokien kanssa tulee kuitenkin muistaa, ettei sokeripitoisia elintarvikkeita tulee päästä intiimialueille, jossa ne voivat aiheuttaa esimerkiksi hiivatulehduksen. Sen sijaan kannattaa keskittyä kiihottaviin ruokaleikkeihin huulien, nännien, kaulan ja navan alueella.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat