L-S: 7 euron makkaraperunoista Facebook-hitti – voiko tätä kutsua annokseksi?

Länsi-Savo kertoo Facebookissa hurjaa vauhtia leviävästä kuvasta, jossa komeilevat Visulahden leirintäalueelta ostetut makkaraperunat.

Sosiaalinen media näyttää jälleen voimansa: Visulahden leirintäalueella vierailleen matkaajan kuva 7 euron makkaraperunoista leviää Facebookissa melkoista vauhtia. Kuvassa näkyy hattulalaisen Ville Viitalan ostama makkaraperuna-annos, jossa makkaranpalojen ja ranskalaisten määrä on suorastaan naurettavan pieni hintaansa nähden. Julkista kuvaa kyseisestä seitsemän euron hintaisesta miniannoksesta onkin jaettu Facebookissa jo yli 7000 kertaa tiistaiaamuun mennessä.

Visulahden puistojohtaja Ville Asikainen vakuuttaa Länsi-Savolle kyseessä olevan inhimillinen virhe.

– Otimme pari viikkoa sitten uuden konseptin käyttöön ja sen suhteen meille on käynyt laskuvirhe. Emme tietenkään halua aiheuttaa tyytymättömiä asiakaskokemuksia. Annoskokoa päätettiin suurentaa saman tien, kun palaute saatiin.

Oletko sinä törmännyt annoksiin, joiden hinta ei ole mielestäsi ollut kohtuullinen annoskokoon nähden? Lähetä kuva ja kerro tarinasi osoitteesiin makuja(at)mtv3.fi. Tarinoita ja kuvia voidaan julkaista Makuja.fi-sivuilla.

Lähde: Länsi-Savo

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja