Kysy nämä kysymykset itseltäsi ennen avioliittoa – avioerojuristi paljastaa, mitä on oppinut rakkaudesta

Avioparien kanssa yli kaksi vuosikymmentä työskennellyt mies listasi joukon kysymyksiä, jotka jokaisen sitoutumista harkitsevan tulisi kysyä itseltään. 

Avioerojuristit, jos ketkä, ovat taatusti parhaimpia neuvojia, kun kyse on rakkaudesta. Ura on opettanut heille ainakin sen, mitä asioita ei kannata tehdä, kun tavoitteena on kestävä avioliitto.

Yli kaksikymmentä vuotta avioerojen parissa työskennellyt juristi Roy Martin paljastaa nyt, mitä asioita hän on oppinut rakkaudesta pitkän uransa aikana.

Martinin mukaan ulkonäkö on kauhea syy mennä naimisiin. Myöskään pelkkä rakkaus ei aina riitä, vaan avioliitto vaatii paljon enemmän.

– Avioliitto vaatii sitoutumista. Ei ainoastaan suhteeseen, vaan myös toisen henkilön hyvinvointiin. Avioliitto vaatii omistautumista, Martin neuvoo.

Kysy nämä itseltäsi ennen avioliittoa

Mies kehottaa jokaista avioliittoa harkitsevaa kysymään itseltään, pysytkö tämän kumppanin rinnalla silloinkin, kun hän on vanha ja harmaa. Pysytkö hänen rinnallaan läpi vaikeiden aikojen?

– Kysy, tuetko häntä kuukausia tai jopa vuosia läpi säteilyhoitojen ja kemoterapian, kun hän sairastuu rintasyöpään.

– Kysy, haluatko pitää hänestä huolta kuin vauvasta, kun hän ei enää pysty huolehtimaan itsestään. Kysy, koetko etuoikeutena saada viettää hänen kanssaan loppuelämäsi.

Jos voit vastata myöntävästi näihin kaikkiin kysymyksiin, olet matkalla kohti onnistunutta avioliittoa. Muista vastata rehellisesti! 


Lähde: Quara

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja