Kysely paljastaa, mitkä asiat sammuttavat naisen kiinnostuksen tehokkaimmin sängyssä

Tuhannet brittinaiset paljastivat, millaiset asiat saavat kiinnostuksen petileikkejä kohtaan sammumaan.

Mikä sinut saa kavahtamaan sängyssä? Daily Star -sivusto kysyi 3300 brittinaiselta, millaiset tavat seksikumppanilla ovat paheksuttavia ja saavat perääntymään sänkyleikeistä. Kyselystä uutisoi myös The Sun.

Ei liene yllättävää, että jos alastomiin leikkeihin mielii päästä kunnolla mukaan, kannattaa käydä ensin suihkussa. 35 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista totesi haisevan miehen olevan tunnelman tehokkain tappaja.

Suihkun lisäksi myös perusteellinen lämmittely on syytä muistaa. Liki neljännes vastaajista kertoi mielenkiinnon seksileikkeihin lopahtavan esileikin puutteen myötä. Lue siis, millaisesta esileikistä naiset nauttivat.

Raikasta hengitystä arvostetaan

Kyselyn kyseenalaisen kolmannen sijan sai pahanhajuinen hengitys. Suihkun yhteydessä olisikin hyvä myös harjata hampaat, jos toivoo seksikumppanin viihtyvän lähellään. 23 prosenttia vastaajista nimesi haisevan hengityksen ykkösinhotuksekseen.

Kymmenes vastaajista toivoi deittikumppaninsa kiinnittävän huomiota puhelinkäyttäytymiseensä. Erityisesti treffeillä naisia ärsyttää, jos kumppani vilkuilee jatkuvasti puhelintaan. Lienee sanomattakin selvää, että kesken petipuuhien ei viesteihin kannata vastailla, jos toivoo pääsevänsä niin sanotusti maaliin asti.

Intiimikarvoitus mietityttää usein erityisesti naisia, mutta tämän kyselyn perusteella miesten ei juuri tarvitse karvoituksestaan huolehtia. Vain kahdeksan prosenttia naisista nimesi trimmamattomat häpykarvat asiaksi, joka sammuttaisi kiinnostuksen tehokkaimmin.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: Daily Star, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat