Mainos

Kyro-konsernin tulos heikkeni edellisvuodesta

Teknologiakonserni Kyron tulos heikkeni hieman viime vuonna verrattuna vuoteen 1997. Konsernin liikevaihto kasvoi odotusten mukaisesti vain vähän edellisvuotisesta. Kyron tulos rahoituserien jälkeen oli vuonna 1997 120 miljoonaa markkaa.

Kyro Oy:n pörssitiedotteen mukaan konsernin toimialoista Kyro Power paransi vuonna 1998 liikevaihtoaan ja tulostaan. Tamglassin liikevaihto oli edellisen vuoden tasoa, mutta liiketulos laski vuoteen 1997 verrattuna. Tecnomen kasvatti hieman liikevaihtoaan ja tulostaan, mutta yhtiön liiketulos jäi tappiolliseksi.

Tilintarkastamattoman tuloslaskennan mukaan Tecnomenin liikevaihto kääntyi vaatimattoman alkuvuoden jälkeen selvään kasvuun vuoden viimeisen kolmanneksen aikana. Kokonaisuutena sekä liikevaihto että tulos vuodelta 1998 paranivat lievästi edellisvuodesta. Tamglassin liikevaihto oli vuoden 1997 tasolla. Tiedotteen mukaan Tamglassin liiketulos oli vuonna 1997 kertynyttä tulosta heikompi. Kyro Powerin liikevaihto kasvoi ja liikevoitto parani vuoteen 1997 verrattuna.

Konsernin vahva rahoitusasema ja korkea omavaraisuus antavat hyvät edellytykset tulevaisuuden suhteen, Kyro ennakoi.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.