Some hullaantui Kylie Jennerin Stormi-tyttären karkkihaasteesta – onko sinulla yhtä hyvä itsekuri?

Kylie Jennerin Stormi-tytär hurmasi somekansan.

Meikkimoguli Kylie Jennerin 2-vuotias Stormi-tytär osoitti somekansalle, että hänellä on enemmän itsehillintää kuin monella aikuisella. Asia selviää, kun äiti haastoi tyttärensä karkkihaasteeseen, joka on noussut suureen suosioon TikTok-videosovelluksessa. 

Videolla Jenner laittaa tyttärensä eteen karkkikulhon ja sanoo, että saa ottaa siitä kolme makeista sitten, kun äiti saapuu vessasta. Jenner lähtee pois huoneesta Stormin jäädessä istumaan kiltisti sohvalle.

Aikaa kuluu ja Stormi istuu edelleen paikoillaan vilkuillen kulhoa välillä. Pienokaisen itsehillintä jo alkaa rakoilla, kun hän hivuttautuu kulhon lähelle hetkeksi, kunnes palaa taas paikoilleen istumaan ja alkaa laulaa itselleen motivaatiolaulua.

– Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä, Stormi laulaa suloisesti. 

Yhtäkkiä Jenner palaa takaisin huoneeseen, ja Stormi pommii tasajalkaa onnesta soikeana.

– Odotitko sinä? Jenner kysyy innostuneena tyttäreltään. 

–Joo, Stormi vastaa suloisesti nauraen. 

Lopulta Stormin odotus palkitaan, ja Jenner alkaa ojentaa makeisia tyttärelleen.

Video alkoi hetkessä kiertämään internetin syövereissä ja somekansa ylistääkin pikkuneidin itsehillintää, unohtamatta suloisuutta.

Kylien julkaisemalle videolle on tullut katselukertoja yli 45 miljoonaa kertaa. Videoon on kommentoinut myös Stormin täti, Kim Kardashian

– OMG kuinka täydellistä. Tällainen tilanne ei olisi mahdollista Chin kanssa, saatikka Saintin kanssa, neljän lapsen äiti kirjoittaa. 

Kardashianilla on neljä lasta North, 6, Saint 4-vuotias, 2-vuotias Chicago ja yksivuotias Psalm.

Moni Jennerin seuraajista onkin sitä mieltä, ettei olisi itse pystynyt samaan. 

– En ikinä pystyisi tuohon, kommenteissa lukee. 

– Minä en olisi tuossa tilanteessa edes kuunnellut, toinen seuraajista toteaa. 

(Kylie julkaisi tyttärestään kuvan äitienpäivän kunniaksi. )

Yhdessä perheenä

Koronatilanteen myötä Jenner on viettänyt nyt aikaa enemmän kuin aikoihin tyttärensä isän, ex-puolisonsa, rap-artisti Travis Scottin kanssa. Huhujen mukaan pariskunta olisi tehnyt sovinnon. Kerrotaan, että Jenner olisi turvautunut ex-mieheensä, kun hänen ei ole mahdollista nähdä perhettään koronakriisin aikana. 

Lähteen mukaan he rakastavat olla "yhdessä perheenä". 

– Kylie kaipaa todella paljon hänen perhettään, mutta on ollut mukavaa, kun Travis on ollut niin paljon hänen kanssaan. Hän on ollut paljon Kylien kotona ja he ovat tehneet perheen kesken paljon asioita, lähde kertoo Daily Mailille

Lue myös:

    Uusimmat