Kylie Jenneriltä tunteikas avautuminen: "Elämäni ei ole täydellistä"

Kylie Jenner muistuttaa, että sosiaalinen media antaa vain pintapuolisen kuvan.

Tosi-tv-tähti ja meikkimoguli Kylie Jenner on julkaissut Instagram-tilillään avoimen päivityksen, jossa kertoo elämästään ja kohtaamistaan vaikeuksista.

 

– Olen ylpeä itsestäni, sydämestäni ja voimastani. Kasvaminen miljoonien katseiden alla ei ole normaalia. Olen menettänyt ystäviä matkan varrella ja välillä itsenikin.  

Jenner kertoo kamppailleensa ahdistuksen kanssa koko nuoruutensa. Esikoisensa jälkeen hän kävi läpi henkisen vuoristoradan.

Jenner kertoo halunneensa jakaa herkän puolensa seuraajiensa kanssa.

– Pidän paljon asioita itselläni, mutta halusin teidän tietävän, että olen ihminen. Elämäni ei ole täydellistä ja sosiaalisessa mediassa näkee vain pinnan.

Lopuksi Jenner jakaa seuraajilleen positiivisen viestin.

– Ole lempeä itsellesi, jatka eteenpäin ja päästä irti. Kykenemme kaikki suuriin asioihin, olemme rakkauden arvoisia ja meillä on oikeus ilmaista itseämme. Tee enemmän sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi äläkä pyytele anteeksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja