Kylie Jenner paljasti aamurutiininsa – tässäkö salaisuus miljoonaomaisuuteen?

Kylie Jennerin kohdalla sanonta "aikainen lintu madon nappaa" on vallan osuva.

Seurapiiritähti ja meikkimoguli Kylie Jenneristä, 21, voi hyvinkin pian tulla kaikkien aikojen nuorin miljardööri, joka on tienannut omaisuutensa itse. Aikaisemmin Jenner on kertonut, että on hankkinut tulonsa 15-vuotiaasta saakka itse. Ainakin 900 miljoonan omaisuuden kartuttaneen Jennerin menestyksen salaisuus saattaa olla muukin kuin Kardashianit-televisiosarja, nimittäin aamurutiinit.

Cheatsheat-sivuston mukaan Jenner herää lähes joka aamu vähintään ennen kahdeksaa. Kaunotar on tottunut aikaiseen rutiiniinsa niin hyvin, ettei hän kykene jäämään sänkyynsä makaamaan. 

Elite Daily-sivusto tietää kertoa, että Jennerin ensimmäinen aamutoimi on meikkaaminen. Sen jälkeen hän syö aamiaisekseen kananmunia, makkaraa ja riisiä, jonka kylkeen hän nauttii kahvinsa soijamaidon kera. Aamiaisen jälkeen Jenner siirtyy puhelimensa äärelle. Ensimmäisenä hän lukee tekstiviestinsä, joita hänelle tulee etenkin perheeltä. Tekstiviestien jälkeen Jenner tarkistaa Instagram-tilinsä. 

Sosiaalisen median läpikäynnin jälkeen Jenner siirtyy kohti Kylie Cosmetics -meikkibrändiinsä liittyviä tapaamisia, jotka hän pyrkii sopimaan heti aamuksi.

Lue myös:

    Uusimmat