Huiman omaisuuden kartuttanut Kylie Jenner: "Senttiäkään ei ole peritty"

Seurapiiritähti ja meikkimoguli Kylie Jenner kertoi Paper-lehdelle. että perheen rahahanat sulkeutuivat hänen ollessaan 15-vuotias.

Kylie Jennerillä, 21, on tällä hetkellä Forbes-lehden mukaan ainakin 900 miljoonan omaisuus. Kylie Cosmetics -meikkibrändin kasvu saattaa tehdä hänestä pian kaikkien aikojen nuorimman miljardöörin, joka on kerännyt omaisuutensa itse. 

Jokunen euro on saattanut olla lompakon pohjalla jo valmiiksi, mutta Jenner itse kertoo Paper-lehden haastattelussa, että on tienannut omat rahansa 15-vuotiaasta asti. Jenner myöntää, ettö suuret seuraajamäärät sosiaalisessa mediassa auttoivat saamaan näkyvyyttä ja sen myötä tuloja.

– Vanhempani kertoivat, että minun on ansaittava omat rahani ja opittava säästämään sekä käyttämään rahojani. Minulla oli pohja, mutta senttiäkään omaisuudestani ei ole peritty.

Kylie Jenner sai esikoisensa vuoden 2018 helmikuussa. 1-vuotiaalle Stormi Websterille järjestettiin hulppeat syntymäpäiväjuhlat, joissa Jennerin tyttärelle oli järjestetty kokonainen teemapuisto, joka kantoi nimeä Stormiworld. Jenner on myös hakenut patenttia sekä lapsensa- että teemapuiston nimelle.

Lähteet: Forbes, Paper

Lue myös:

    Uusimmat