Kuvavuoto: Google Pixel Slate -tabletti Chrome OS -käyttöjärjestelmällä paljastui virallisissa kuvissa

Googlen tiistain 9. lokakuuta laiteuutuuksista Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimet ovat vuotaneet jo monen monta kertaa. Luvassa on kuitenkin myös muita uutuuksia, jotka tosin nekään eivät ole pysyneet katseilta piilossa ennen julkistusta.

Nyt viimeisimpänä MySmartPrice-sivusto on paljastanut virallisissa kuvissa Googlen uuden tablettilaitteen, Pixel Slaten. Androidin sijaan huhuissa jo pitkään esillä ollut Nocturne-koodinimellinen Pixel Slate tulee olemaan varustettu Googlen Chrome OS -käyttöjärjestelmällä.

Tabletissa nähdään vaaka-asennossa näytön yläpuolelta keskeltä löytyvä etukamera, toinen kamera takana, sormenjälkilukija kyljellä (lovi alla kuvassa vasemmassa yläkulmassa) sekä USB-C-liitäntä.

Google on tuomassa Pixel Slatelle myös näppäimistön, jolla laite muuntautuu jo kannettavan tietokoneen korvaajaksi. Pyöristetyin näppäimin varustellussa näppäimistössä on mukana oma painikkeensa myös Google Assistantille. Näppäimistö yhdistyy Pixel Slateen liitäntäpinnien kautta. Lisäksi myös Pixelbook Pen on tulossa saataville uudessa tummansinisessä värissä.

Lue myös:

    Uusimmat