Kuvat: Radiotähti Hjalliksen piinapenkkiin – näin Jaajo Linnonmaa on muuttunut

Jaajo Linnonmaalla on pitkä historia niin radiotyön kuin liikkuvan kuvankin kanssa. Tunnistaisitko sinä vitsiniekan nuoruuden kuvistaan?

Hjallis Harkimoa ja hänen keskusteluohjelmaansa vieraaksi saapuvaa Jaajo Linnonmaata yhdistää ainakin yksi seikka: molemmat ovat enemmän kuin täystyöllistettyjä.

Harkimo on jo pidemmän aikaa halunnut Jaajoa vieraakseen. Vihdoin miesten aikataulut menivät yksiin, ja Linnonmaa nähdään Hjalliksen piinapenkissä perjantaina 13.5.

Palkittua aamuradio-ohjelmaa juontava Linnonmaa teki myös elokuvahistoriaa yhdessä Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin kanssa Luokkakokous-elokuvalla. Mies julkaisi kolmikosta nuoruuskuvia omalla Instagram-tilillään.

– Tarkkailuluokan? Linnonmaa naureskeli kuvatekstissään.

Hymypoika-elokuvan idea on Linnonmaan käsialaa. On hän itsekin todistetusti kameralle hymyillyt mallinominaisuudessa. Tässä tyylinäyte Kai Vaineen kanssa. Myös tämä retrohelmi on julkaistu miehen Instagram-tilillä.

– Lyhyeksi jääneen mallinurani todiste löytyi tänään. Ikää meillä taitaa olla 17 ja kuinka ollakkaan semilöysissä housuissa mennään. Toi satiininen pyöräilyrotsi olis tänä kesänä ihan timantti. Tunnistatteko mun frendin? Voitte arvaa kummalla kävi piirakka-arpajaisissa useimmin onni. Voi noita aikoja, mies muisteli kuvatekstissä.

Miehen rentoon pukeutumistyyliin kuuluu erittäin usein jonkinlainen hattu. Radioääni ei myöskään arastele värien käyttöä.


Jaajo on aina suhtautunut julkisuuskuvaansa keskivertoa rennommin. Mies poseeraa poikkeuksetta "kieli poskella".

Monitaituri on ollut tuttu näky myös Helsingin yöelämässä ja viihtyy edelleenkin usein edustustilaisuuksissa ja ravintoloiden VIP-tiloissa.

Mies on tehnyt radio-ohjelmien ja tv-töiden lisäksi juontokeikkoja. Vaikka hän ei aristelekaan erilaisia tyylejä, tämän kuvan Linnonmaa julkaisi Instagram-tilillään naureskellen työvaatevalintaansa.

– Mulle luvattiin juontoasuks jotain 70-luvun henkistä, coolia, Travolta tyylistä... No Kylli-Tätihän sieltä pukupussista löytyi, Linnonmaa kirjoitti kuvatekstiin.

Vanhan visailuohjelman uudelleen lämmittämisessä Jaajo on nähty aivan uudessa roolissa. Yleensä erittäin rennosti pukeutuva mies on vetänyt ylleen puvun, solmion ja pitkät hiuksetkin on laitettu siististi.

Jaajo Linnonmaa Hjalliksen vieraana perjantaina 14.5. kello 21:00. Hjalliksen aikaisemmat jaksot näet Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja