Kuvat julki – tältä näyttää Lady Gaga Harley Quinnina uudessa Joker-elokuvassa

Joaquin Phoenix liittyi Jokeria näytelleiden joukkoon 1:26
Katso ensimmäisen Joker-elokuvan traileri!

Poptähti Lady Gaga hyppää Harley Quinnin saappaisiin vuoden 2024 Joker-elokuvassa.

Joker-elokuvan kakkososaa nimeltään Joker: Folie à Deux kuvataan parhaillaan. Poptähti Lady Gaga nähdään Harley Quinnin roolissa, johon hän näyttää kuvien perusteella sopivan mainiosti.

Kuvissa näyttää olevan meneillään suuri väkijoukkokohtaus, jossa Gothamin poliisit saattavat Lady Gagan esittämän Harley Quinnin hallintorakennukseen. Mielenosoittajiksi pukeutuneet avustajat ovat kokoontuvat tähden ympärille ja pitelevät kylttejä, joissa lukee ”vapauttakaa Jokeri”, ”oikeutta Jokerille”, ”Jokeri, mene kanssani naimisiin” ja ”Ei oikeutta, ei syyllinen, ei vitsailua”.

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta elokuvan ohjaaja Todd Phillips jakoi Lady Gagasta ja Joaquin Phoenixista  kuvan Instagramiin Harley Quinnina ja Jokerina. Phoenix näytteli Jokeria myös ensimmäisessä osassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Lady Gaga on jakanut elokuvasta tehdyn lyhyen videon Instagramiin 4. elokuuta vuonna 2022.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Phillipsin alkuperäinen ja ensimmäinen Joker-elokuva oli menestys, ja Phoenix voitti pääosastaan Oscar-palkinnon vuonna 2020. Myös säveltäjä Hildur Guðnadóttir sai Oscarin parhaasta alkuperäiskappaleesta. Elokuva sai tuolloin yhteensä 11 ehdokkuutta.

Joker: Folie à Deux saa ensi-iltansa 9. lokakuuta vuonna 2024.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat