KUVAT: Äidit esittelevät bikinivartaloitaan – tältä näyttää synnyttänyt nainen

Raskauden jälkeen vatsa ei ole enää entisensä – sen tietävät kaikki naiset, jotka ovat synnyttäneet. Mutta miksi häpeillä? Nyt sosiaalisessa mediassa naiset uskaltautuvat näyttämään oikeat nahkansa.

Tikkejä, repeämiä, arpia, roikkuvaa ihoa. Vatsa on usein näkyvin – ja piilotelluin – todiste siitä, että nainen on synnyttänyt. Muutokset omassa kehossa voivat olla monelle vaikea paikka – varsinkin, kun fitnessbuumi jyllää ja bikinikuntoon pitäisi päästä kesäksi.

Mutta stop tykkänään! Muistatko vielä #DadBod -tapauksen? Nyt vastineena on #MomBod -trendi. Miltä "äitivartalo" todella näyttää?

"Näin pääset bikinikuntoon viikossa"

23-vuotias Mutsis on -bloggaaja Emilia Huttunen herätti suurta ihastusta jakaessaan postauksen siitä, miten bikinikuntoon pääsee viikossa.

"Vaihe 1: Osta bikinit
Vaihe 2: Ota itsestäsi 7 kuvaa bikineissä
Vaihe 3: Laita viikon ajan someen kuva itsestäsi bikineissä
Vaihe 4: Tajua olevasi bikinikunnossa"

Blogisti haluaakin kannustaa muitakin äitejä olemaan ylpeitä arvistaan:  nehän ovat vain todistusaineistoa siitä, että on synnyttänyt.  Katso koko postaus täältä.

"Ylimääräinen iho ja arvet eivät tee kehostasi yhtään vähemmän kaunista", Emilia kirjoittaa Instagramissa.

"Hieno masu, äiti"

Myös ruotsalainen kahden pienen lapsen äiti Josefine Carlsson, 27, sai suurta huomiota lisäämällä Facebookiin kuvan vauvavatsastaan: venynyt iho ja napatyrä vaivasivat nuorta naista, joka oli ennen ollut erityisen tyytyväinen kehoonsa. Vatsa vaivasi häntä niin, että hän suunnitteli menevänsä kirurgin veitsen alle.

– Minun on ollut jopa vaikea näyttäytyä alasti kumppanini edessä, Carlsson kuvailee ruotsalaisen Metron haastattelussa.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun hänen esikoisensa katsoi häntä kylpyhuoneessa ja kehaisi "Hieno vatsa, äiti".  Tämä sai Carlssonin ajattelemaan, oliko hän todella ollut onnellisempi silloin kun hänellä oli litteä vatsa. Miksi hänen pitäisi muuttaa kehoaan?

Niinpä Josefine lisäsi kuvan Facebookiin vatsastaan:  #‎minkroppärfantastisk (kroppani on fantastinen) -kuvasta on tykätty nyt yli  35 600 kertaa.

Inspiroidu aidoista äitivartaloista

Esimerkiksi #mombod -hastagilla löydät lisää kuvia aiheesta.

 

 

Lähteet: Metro.se, Mamalife.fi, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja