Mainos

Kuvagalleria: 40 vuotta ja yhä seksikäs!

Kaikesta hollywoodin pintakiillosta huolimatta aito lahjakkuus ei katoa nuoruuden myötä, kuten madonna on todistanut. Tässä ovat kuumimmat yli 40-vuotiaat julkimot, edelleen pinnalla!

Hollywood tuntuu suosivan nuoria naisia, rypytöntä ihoa ja teinitytön lookia. Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus: showmaailma kuhisee yli 40-vuotiaita naisia, joilla on enemmän työtarjouksia kuin koskaan.

Nämä näyttelijät ja laulajat eivät anna ikänsä astua tielleen, vaan tekevät vaikuttavaa uraa yli 40-vuotiaina. Katso kuvagalleria alta!

Halle Berry

Kuvankaunis Halle Berry on tehnyt vaikuttavan uran näyttelijänä. Monikulttuuriseen perheeseen syntynyt nainen sai nimensä Hallen tavaratalon mukaan! Tämä ei kuitenkaan estänyt häntä häikäisemästä muita jo nuoruudessaan. Nainen oli koulussaan cheerleader ja koulutanssiaisten kuningatar.

Lyhyisiin hiuksiin mieltynyt Berry nähdään punaisilla matoilla aina tyylikkäänä ja hehkuvana. Kaunis ulkokuori kätkee usein alleen salaisuuksia. Berryllä on sokeritauti ja kuulovamma, joka aiheutui ex-poikaystävän kanssa koetusta parisuhdeväkivallasta. Nykyään nainen puolustaakin kaltoinkohdeltuja naisia.

Salma Hayek

Meksikolainen Salma Hayek on syntynyt vuonna 1966. Nainen muutti Yhdysvaltoihin 1990-luvun alussa, ja löi pian itsensä läpi Desperado –elokuvassa.

Kaunis neito on Avon –kosmetiikan puolestapuhuja, ja hänet on nähty myös muiden kosmetiikkamerkkien kasvona. Hayek on ollut mallina muun muassa Camparin mainoksissa, ja hänen esiinnyttyään espanjankielisessä automainoksessa automerkin myyntiluvut nousivat 12 prosenttia. Hän tekee myös hyväntekeväisyystyötä.

Demi Moore

Hymyllään häikäisevä Demi Moore on syntynyt vuonna 1962. Kaunis neito kärsi lapsena karsastuksesta, ja käytti silmälappua korjatakseen asian. Apu löytyi kuitenkin vasta kirurgien käsistä.

Kauniilla Moorella on todella käynyt flaksi miesrintamalla: hän on ollut naimisissa näyttelijä Bruce Willisin kanssa, ja hänen nykyinen miehensä Ashton Kutcher on huimasti häntä nuorempi. Silti parin onni kukoistaa, ja he ovat erottamattomat.

Anastacia

Vuonna 1968 syntynyt Anastacia on myynyt kymmeniä miljoonia levyä. Naisen vaikuttava ääni ei ole tavanomaisen peruspopparin työkalu: hänen äänialansa kattaa kolme ja puoli oktaavia. Vain 160 senttiä pitkän Anastacian lempinimi onkin "isoääninen pieni nainen"

Vuonna 2003 Anastacialla todettiin rintasyöpä. Leikkaus ja sädehoidot onnistuivat, mutta kokemus muutti naista iäksi: hän on muun muassa perustanut rahaston rintasyöpäpotilaille.

Sheryl Crow

Laulaja, lauluntekijä ja muusikko Sheryl Crow on päässyt esiintymään komeiden miesten käsipuolessa: nainen on laulanut duettoja Mick Jaggerin, popin kuninkaan Michael Jacksonin ja jopa Luciano Pavarottin kanssa.

1962 syntynyt nainen luottaa ulkonäössä rentoon tyyliin ja pitkien hiusten tehovoimaan. Myös Crow on sairastanut rintasyövän, joka hoidettiin leikkauksella ja sädehoidolla.

Raquel Welch

Näyttelijätär Raquel Welch tuntuu vain kaunistuvan vuosien myötä. 1940 syntynyt nainen osallistui jo teini-iässä kauneuskilpailuihin, ja hän hurmasi mieskatsojat pienissä bikineissään 1966 ilmestyneessä elokuvassaan Miljoona vuotta eKr..

Welchistä villillä 1960-luvulla otettu pin-up –kuva oli valtava myyntimenestys, ja hänen tuolloinen aviomiehensä Patrick Curtis markkinoikin vaimoaan jatkuvasti seksisymbolina.

Courtney Cox

Courteney Cox-Arquette, lyhemmin Courteney Cox, on syntynyt vuonna 1964. Nainen keskeytti koulun nuorena ja lähti malliksi New Yorkiin, kun kuuluisa Ford Modelling Agency –toimisto otti hänet listoilleen.

Courteney Cox vuonna 2005, kuva: Wireimage/AOP

Courteney Cox vuonna 2010, kuva: Wireimage/AOP

Cox on tenyt muun muassa Tampaxin mainoksia: hän oli ensimmäinen, joka käytti sanaa "kuukautiset"Yhdysvaltojen televisiossa.

Cox on kertonut, että pelkää vanhenemista ja sen tuomia muutoksia. Nainen ei katsele mielellään peileihin.

Kristin Davis

Sinkkuelämässä suroa Charlottea näytellyt Kristin Davis antoi palaa, vaikka eroottisesti latautunut sarja kauhistutti osaa katsojista. 1965 syntynyt nainen on nähty myös vierialijana sarjoissa Frendit ja Teho-osasto.

Davis on nuoruudessaan kärsinyt alkoholismista, mutta on parantumisen tiellä. Naisen mukaan alkoholi antoi hänen ilmaista tunteitaan ja olla vapaa. Samaa tenhoa Davis saa nyt näyttelemisestä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: Starpulse.com, Anastacia.com, Wikipedia, Fabulousmag.co.uk, Imdb.com, Media.gunaxin.com, Courteney-online.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.