Kuuluuko suuseksin aikana huomioida myös miehen "nyytit"? Miehet vastaavat

1:57
Miten tärkeää on vaihtaa asentoa seksin aikana?

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kuuluuko suuseksin aikana huomioida myös 'nyytit', esimerkiksi kädellä hyväilyllä, suulla?" kysyy nimimerkki Takuunautintomiehelleni.

Näin miehet vastasivat

"Kuuluu, ilman muuta, sillä koko genitaalialue miehellä on kosketukselle hyvin herkkä. Valitettavan usein vaan on niin, että naista ei suuseksi kiinnosta laisinkaan, muuta kuin saavana osapuolena."
– 55, avioliitossa

"Kevyt hyväily saattaa tuntua hyvältä, mutta kivekset ovat herkät ja helposti sattuu. Tietysti, kun on ollut rajumpaa menoa, olen pyytänyt puristamaan tai jopa puremaan. Mutta perusseksissä minua ei haittaa, vaikka nainen jättää kivekset rauhaan."
– 33, parisuhteessa

"Ei tarvitse. Kyllä se nautinnon lähde löytyy siitä 'kolmannesta ulokkeesta', varsinkin sen päästä."
– 47, naimisissa

"Itse en tykkää, että nyyttejä hipelöidään tai puristellaan suuseksin aikana. Se vie huomion pois, ja saa pelätä liiallista kovakouraisuutta."
– 24, sinkku

"Kivespussien hyväily voi olla mukava ekstra 'poskihoitoon', tai sitten ei. Itse en siitä niin välitä, mutta eipä nyyttien hipelöinnistä haittaakaan ole, jos suuseksi ei siitä kärsi. Mieluummin siis kädellä kuin suulla. Joku muu saattaa taas kiihottua siitä äärimmilleen. Kokeilemalla se selviää."
– Herra 47, aviossa ​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.