Kuolleen naisen torso löytyi roskiksesta – tunnetun Hollywood-tuottajan poika pidätetty

Yhdysvalloissa etsitään kadoksissa olevaa Mei Li Haskellia ja hänen vanhempiaan Gaoshan Li’tä ja Yanxiang Wangia. Asiasta uutisoi muun muassa CNN.

37-vuotiaan Mei Li Haskellin 35-vuotias aviomies Samuel Haskell on pidätetty sen jälkeen, kun poliisi jäljitti roskiksesta löytyneen tuntemattoman naisen torson Samuel ja Mei Li Haskellin, heidän kolmen lapsensa ja Mei Lin 64- ja 71 -vuotiaiden vanhempien yhteiseen kotiin.

KABC-median mukaan poliisi on löytänyt kodista verta ja muita todisteita, CNN kirjoittaa. Muita ruumiinosia kuin torso ei ole löydetty. 

Vaikka DNA-tulokset eivät ole vielä valmistuneet, odottaa poliisi Los Angeles Timesin mukaan niiden vahvistavan torson olevan Mei Li Haskellin ruumiista.

Samuel Haskell on Emmy-palkitun tuottajan ja Hollywood-agentin Sam Haskellin poika. Sam Haskellin asiakkaita ovat olleet muun muassa George Clooney, Whoopi Goldberg ja Dolly Parton.

Samuel Haskellia pidetään vangittuna kahden miljoonan dollarin takuuta vastaan. Oikeuteen hänet on määrä viedä maanantaina, selviää Los Angelesin piirikunnan sheriffin tiedoista.

Lue myös:

    Uusimmat