Kuningatarpuoliso Camillan kerrotaan tyrmistyneen prinssi Harryn kohulausunnoista

7:10
Tällainen on prinssi Harryn tuorein kohuhaastattelu

Prinssi Harry ei säästele sanoissaan puhuessaan äitipuolestaan kuningatarpuoliso Camillasta elämäkerrassaan.

Prinssi Harry promotoi tuoretta Spare-elämäkertakirjaansa sunnuntaina 8. tammikuuta Yhdysvalloissa esitetyssä 60 Minutes -ohjelmassa toimittaja Anderson Cooperin haastattelussa. Harryn kirja ilmestyy englanniksi tiistaina 10. tammikuuta, mutta sen sisältö on vuotanut jo julkisuuteen, sillä sen uutisoitiin päätyneen vahingossa myyntiin Espanjassa jo torstaina 5. tammikuuta. 

Harryn suorasukaiset lausunnot eivät saaneet Iso-Britanniassa positiivista vastaanottoa. Kuningatarpuoliso Camillan läheinen ystävä kertoi Vanity Fairille, että kuningatarpuoliso on tyrmistynyt itseään koskevista väitteistä. Harryn mukaan Camillasta oli tullut "hänelle vaarallinen" silloin, kun tuleva kuningatarpuoliso "halusi palauttaa maineensa". Lisäksi Camillalla oli Harryn mukaan suhteita brittimediaan, jota prinssi itse on vihannut julkisesti vuosikausien ajan.

Camillasta tuli yksi vihatuimmista kuninkaallisista 1990-luvulla, kun hänen ja Charlesin salasuhde tuli julki, vaikka Charles oli yhä naimisissa prinsessa Dianan kanssa. Julkinen viha Camillaa kohtaan kasvoi entisestään, kun Diana menehtyi vuonna 1997 auto-onnettomuudessa. Charles ja Diana olivat eronneet vuonna 1996. Camilla ja Charles menivät naimisiin vuonna 2005. 

Kuningas Charlesin läheinen lähde kommentoi niin ikään, että nykyinen monarki ei tule hyväksymään Harryn kommentteja koskien Camillaa. Lisäksi kuninkaan kerrotaan kokeneen, että Harry ylitti soveliaisuuden rajan jo mainitessaan Camillan.

Lähde: Page SixLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja