Kuningatar Máximan sisko kuoli vain 33-vuotiaana – oli 11-vuotiaan prinsessan kummitäti

Inés Zorreguieta kummilapsensa kastajaisissa 2007 0:45

Hollannin kuningatar Maximan sisko Inés Zorreguieta on eri medioiden mukaan tehnyt itsemurhan. Maximan nuorimman tyttären Arianen kummitäti työskenteli Argentiinan valtion leivissä.

Katso yllä video Inés Zorreguietasta siskonsa nuorimman lapsen ristiäisissä.

Alankomaiden hallitsijan, kuningas Willem-Alexanderin puolison, kuningatar Máximan nuorin sisko Inés Zorreguieta löydettiin kuolleena tänään torstaina 7. kesäkuuta, uutisoivat brittimediat.

Zorreguieta, 33, oli argentiinalaismedian mukaan tehnyt itsemurhan kotonaan Argentiinan pääkaupunki Buenos Airesissa. Kotimaansa Argentiinan sosiaali- ja terveysministeriössä työskennellyt Zorreguieta kärsi muun muassa  Hello-sivuston ja Santiago Timesin mukaan masennuksesta ja mielenterveysongelmista.

Hän oli kuningatar Máximan nuorimman tyttären, 11-vuotiaan prinsessa Arianen kummitäti. Kuningasperheen lisäksi Zorreguietan kuolemaa surevat kuningattaren kaksi veljeä sekä kolme siskopuolta.

Máxima on perunut edustustehtävänsä lähiajoilta. Kuningattaren perhettä kohtasi suru myös vuosi sitten, kun sisarusten syöpää sairastanut isä, Argentiinassa ministerinä takavuosina työskennellyt Jorge Zorreguieta kuoli 89-vuotiaana. Kuningatar Máxima matkusti tuolloin kuninkaan ja parin lasten kanssa hautajaisiin Buenos Airesiin.

Kuningattaren odotetaan lentävän Buenos Airesiin vielä tänään. Paikallisen median mukaan Inés Zorreguietan kotitalo on tällä hetkellä poliisin valvonnassa.

Zorreguieta joudui keskelle kohua, kun hän sai työpaikan sosiaali- ja terveysministeriöstä. Hän ei täyttänyt kelpoisuusvaatimuksia työhön, mutta ministeriö perusteli valintaa poikkeustapauksena.

Lue myös:

    Uusimmat