Kuningatar Camilla otti vastaan hellyttävän huomionosoituksen prinsessa Catherinelle: "Hän todella ilahtuu"

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Tässä on video, jolla prinsessa Catherine ilmoitti alkuvuodesta saamastaan syöpädiagnoosista.

Kuningatar Camilla otti vastaan lasten askartelemia parane pian -tervehdyksiä syöpädiagnoosistaan kertoneelle prinsessa Catherinelle.

Kuningatar Camilla  vieraili kuluvalla viikolla Shrewsburyssa, jossa kohtasi joukoittain kansalaisia, joilla oli erityisesti yksi agenda mielessään: välittää terveisensä syöpädiagnoosistaan edellisviikolla ilmoittaneelle prinsessa Catherinelle.

Camilla tapasi kaupungin torilla kaksi lasta, jotka olivat askarrelleet Catherinelle parane pian -kortit. Kuningatar ilahtui näkemästään ja kiitti lapsia huomaavaisesta ajatuksesta, kertoo BBC

– Minä lähetän nämä Catherinelle, hän tulee ilahtumaan kovasti. Voinko lähettää tämän hänelle? Tämä on niin ystävällistä, Camilla totesi 10-vuotiaalle Harriet Watersonille sekä hänen 6-vuotiaalle Lois-sisarelleen.

– Tiedän, että hän todella ilahtuu. Pidän näistä oikein hyvää huolta, kuningatar lupasi. 

Harriet Waterson pahoitteli Camillalle sitä, että "paperit olivat hieman rypyssä". 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vierailu Shrewsburyyn oli kuningatar Camillan ensimmäinen sen jälkeen, kun prinsessa Catherine ilmoitti perjantaina 22. maaliskuuta saaneensa alkuvuodesta syöpädiagnoosin. Sitä ei ole kerrottu julkisuuteen, mikä syöpä on kyseessä, mutta Kensingtonin palatsin mukaan Catherinen "täyden toipumisen" suhteen oltaisiin hyvin luottavaisia. 

Catherine on toistaiseksi sairauslomalla, ja hänen puolisonsa prinssi William  on myös vähentänyt töitään voidakseen tukea Catherinea toipumisessa ja pitääkseen huolta pariskunnan kolmesta lapsesta prinssi Georgesta, 10, prinsessa Charlottesta, 8,sekä prinssi Louisista, 5.

Toistaiseksi sairauslomalla on myös kuningas Charles, joka sai niin ikään diagnoosin syövästä alkuvuodesta. 

Lue myös:

    Uusimmat