Kulttuuritoimittaja Mikael Gabrielin ja Nublun UMK-kappaleesta: "Yritystä kyllä on"

MTV arvostelee UMK-biisit: Mikael Gabriel feat. Nublu 1:48
Katso video: MTV arvostelee UMK-biisit: Mikael Gabriel feat. Nublu

Suomen euroviisukarsintojen eli UMK:n seitsemäs ja viimeinen osallistujakappale Vox Populi julkaistiin 19. tammikuuta. MTV:n kulttuuritoimittaja Visa Högmander arvioi kappaleen tuoreeltaan. 

Räppäritähti Mikael Gabrielin ja virolaiskollega Nublun yhteinen kilpailukappale Uuden Musiikin Kilpailussa pääsi kaikki UMK-kappaleet tuoreeltaan arvioineen MTV:n kulttuuritoimittaja Visa Högmanderinsyyniin.

– Kappaleen nimi on Vox Populi, mutta kertosäkeessä lausutaan selkeästi "Vox Poppuli", Högmander tarttuu korviintarttuvaan yksityiskohtaan.

Kappaleen 1990-lukulainen tekno-/trance-poljento hymyilyttää kulttuuritoimittajaa. Tekstissä sanotaan, että jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, vaikkeivät ne eivät pohjautuisikaan totuuteen.

– Biisinä ei ollenkaan huono, radioissa voisi nousta hitiksikin, mutta en näe tätä edustamassa Suomea Euroviisuissa. Yritystä kyllä on, kun on saatu Nublukin mukaan, Högmander toteaa.

Högmander arvioi, että Virolta voisi tällä kertaa lähes varmasti tulla täydet 12 pistettä.

Katso yllä olevalta videolta kulttuuritoimittaja Visa Högmanderin arvio Mikael Gabrielin ja Nublun UMK-kappaleesta kokonaisuudessaan.

Katso myös muut arviot:

Lue myös:

    Uusimmat