Kukkalähetys ei vastannut odotuksia – sai vaimon raivon partaalle

Miten sinä toimisit, jos kukkalähetys ei olisikaan osoitettu sinulle, vaan koirallesi? 

Kotiovelle saapuva kukkalähetys ei aina ole sitä, miltä päällepäin näyttää. Tämän sai todistaa yhdysvaltalainen Debbie Carbone, joka luuli saapuneen kukkalähetyksen olleen lahja palveluksesta, jonka hän oli tehnyt työmatkalla olleelle miehelleen. Nainen oli pitänyt huolta pariskunnan koirasta, joka oli toipumassa polvileikkauksesta.

Tutustuttuaan tarkemmin kukkakimpun mukana tulleeseen korttiin, hän sai selville, että kukat eivät suinkaan olleet hänelle, vaan koiralle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sebastian. Voi hyvin, tulet olemaan taas pian mukana pelissä. Rakkaudella, isä, kortissa luki.

Syytti reaktiosta huonoa päivää

Kukkien aikaansaama tyytyväisyys vaihtui hyvinkin pian ärsyyntymiseen. Naisen mukaan 10-vuotiaan koiran hemmottelu saa hänet lähes raivon partaalle. 

– Ajattelin, että ihanaa, hän arvostaa, kuinka paljon vaivaa olen nähnyt pitääkseni huolta Sebastianista. Tein hänelle pienen koirien pyörätuolin. Laitoin hänet siihen ja kuljetin ympäri takapihaa. Se oli kuin painajaista! Se käyttäytyi kuin täytetty eläin eikä halunnut liikkua, Carbone kertoo hoidokkinsa hoitamisesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Carbone kertoo kukkakimpun kruunanneen hänen huonon päivänsä. 

Vaikka kimppu aiheuttikin naisessa odottamattoman reaktion, hän kertoo nauraneensa hyvinkin pian tapahtuneelle. Myöhemmin nainen kommentoi miehensä elettä erittäin suloiseksi. 

***

0:40


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja