Kreikan bileprinsessa joutui rajun kritiikin kohteeksi – Instagram-kuva tyrmättiin sopimattomaksi: ”Käyttäydy!”

Kreikan prinsessa Maria-Olympialla on 150 000 seuraajaa Instagramissa. Hänen tuore otoksensa nousi otsikoihin ympäri maailman.

Kreikan ja Tanskan prinsessa Maria-Olympia, 21, joutui ankaran kritiikin kohteeksi sosiaalisessa mediassa julkaisemansa kuvan vuoksi. Prinsessa lisäsi tililleen kuvan, jossa hän näyttää kameralle keskisormea.

Kuvan alle kertyi nopeasti paheksuvia kommentteja. Moni oli sitä mieltä, että kuva oli sopimaton kuningasperheen jäsenelle. 

– Olet prinsessa… Käyttäydy! eräs kommentoija kirjoittaa kreikaksi.

Kuva ja siihen kohdistunut kritiikki nousi esille myös mediassa. Myöhemmin Maria-Olympia poisti kuvan, mutta kopiot siitä kiertävät yhä sosiaalisessa mediassa.

Prinsessa Maria-Olympia on kruununprinssi Pavlosin ja kruununprinsessa Marie-Chantalin lapsi. Britannian prinssi Charles on tämän kummisetä. Vaikka Kreikan monarkian valtakausi päättyi jo vuonna 1973, se on säilyttänyt kuningasperheen jäsenten tittelit.


Maria-Olympia syntyi Yhdysvalloissa vuonna 1996 ja hän kasvoi Lontoossa. Hän on opiskellut valokuvausta yksityiskoulussa New Yorkissa ja työskentelee mallina. Prinsessa on poseerannut muun muassa Teen Vogue- ja Tatler-lehdissä. 


Lue myös: