Kovalainen pääsee sittenkin sairaalasta jo tänään

McLaren-talli tiedotti F1-kuljettajansa Heikki Kovalaisen pääsevän sittenkin pois espanjalaissairaalasta jo tänä iltana. Aiemmin maanantaina kerrottiin, että Kovalainen viettäisi vielä toisen yön sairaalassa.

Sunnuntain Espanjan GP:ssä rajuun ulosajoon joutuneelle Kovalaiselle suoritettiin maanantaina sairaalassa lisätutkimuksia. Mitään vammoja ei löytynyt. Kovalainen ei matkusta vielä pois Espanjasta, vaan jää sinne pariksi päiväksi lepäämään.

Kovalaisen ajatukset ovat jo seuraavassa F1-osakilpailussa Turkin GP:ssä.

- Minulla on hieman päänsärkyä ja jäykkä niska, mutta olo on muuten hyvä ja olen hyvällä mielellä. Keskityn paranemaan niin pian kuin mahdollista, jotta pystyn läpäisemään lääkärintarkastuksen, joka vaaditaan Turkin GP:ssä ajamiseen, Kovalainen kommentoi.

Kovalaisen ulosajo johtui renkaan räjähtämisestä. Rengasrikko johtui puolestaan vanteen vioittumisesta. Auton nopeus oli rengasrikon hetkellä 240 km/h. Törmäys rengasvalliin tapahtui nopeudella 130 km/h.

- En muista mitään onnettomuudesta tai sen jälkeisistä tapahtumista, mutta haluan kiittää kaikkia radan lääkintähenkilöitä, FIA:n lääkintätiimiä sekä sairaalan lääkäreitä minusta huolehtimisesta. Kiitokset myös saamistani kannustusviesteistä - ne merkitsevät minulle paljon, Kovalainen sanoi.

(MTV3)

Lue myös:

Katso Netti-tv:stä: (maksullinen)

Lue myös:

    Uusimmat