Kovalainen kakkossijastaan: Pettymys

McLarenin Heikki Kovalainen myönsi pettyneensä siihen, että sijoittui formula ykkösten Italian GP:ssä toiseksi. Voiton vei aiemmin peränpitäjätallina tunnetun Toro Rosson Sebastian Vettel.

Kakkosruudusta lähtenyt Kovalainen nostettiin etukäteisarvioissa kisan voittajasuosikiksi.

- Oli vähän pettymys, ettei pystytty kisaa voittamaan. Ennen kisaa tuntui, että on hyvät mahdollisuudet taistella voitosta. Auto on tuntunut hyvältä varsinkin sateella koko viikonlopun. Ei vain ollut tarpeeksi tänään vauhtia. Ei päässyt tarpeeksi kovaa. Kakkossija oli maksimi, mihin tänään pystyttiin, Kovalainen totesi GP:n jälkeen.

- Olisi tehnyt mieli voittaa tämä kisa. Täytyy katsoa, missä voi seuraavalla kerralla vähän parantaa, Kovalainen jatkoi.

Kovalaisen McLaren ei toiminut Monzan märissä ja viileissä olosuhteissa toivotusti.

- Alussa oli vähän jarrujen kanssa ongelmia. Jarrut kävivät kylminä. Meni aika kauan aikaa ennen kuin ne rupesivat yhtään lämpenemään. Se vähän vaikutti, kun auto ei kerta kaikkiaan pysähtynyt tarpeeksi nopeasti. Sitten kun rata rupesi kuivumaan, niin renkaat rupesivat vähän kuoriutumaan. Takarenkaat menivät itse asiassa aika pahaan kuntoon, Kovalainen summasi vaikeuksiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat