Kovaa tekstiä Marko Anttilan suuntaan – Pekka Jormakan raivoaminen vaihtoaitiossa päätyi nauhalle

Pekka Jormakalta painokelvotonta tekstiä Kärppien vaihtoaitioon – Marko Anttila sanaharkassa 0:41
Katso ja kuuntele: Pekka Jormakalta painokelvotonta tekstiä Kärppien vaihtoaitioon – Marko Anttila sanaharkassa.

Jukurien kapteeni Pekka Jormakka kävi kovaa sananvaihtoa vaihtoaitiossa Kärppien varakapteenin Marko Anttilan kanssa Oulussa jääkiekon SM-liigan puolivälieräottelun tiimellyksessä torstaina.

Jormakka antoi palaa avauserän lopulla Anttilan ja Kärppien vaihtoaition suuntaan oikein kunnolla. Jukurit-kapteenin suusta tuli painokelvotonta tekstiä ja hän heilutti myös mailaansa osoittaakseen, mitä oli tapahtunut.

Voit katsoa Jormakan raivokohtauksen ja Anttilan reagoinnin ylälaidan videolta.

Kun ottelu oli päättynyt mikkeliläisvieraiden 3–2-voittoon, Jukurit-puolustaja Lucas Nordsäter nujakoi vielä Anttilan kanssa ja molemmilta lensivät kypärätkin päästä (video alla).

Marko Anttila ja Lucas Nordsäter nujakassa pelin päätyttyä – kypärät lentävät jäälle 0:59
Marko Anttila ja Lucas Nordsäter nujakassa pelin päätyttyä – kypärät lensivät jäähän.

10 minuutin käytösrangaistus jaettiin taiston päätyttyä neljälle eri pelaajalle: Kärppien Anttilalle ja Ville Koivuselle sekä Jukurien Nordsäterille ja Michal Kovarcikille.

Anttilan kanssa kipakasti pauhannut Pekka Jormakka teki toisessa erässä Jukureille 2–1-johtomaalin.

Ottelusarja jatkuu lauantaina Mikkelissä. Kärpät johtaa otteluvoitoin 3–2, kun välieräpaikkaan vaaditaan neljä kiinnitystä.