Olli Jokinen ja katsoja sanaharkassa Oulussa – paljastaa nyt, mitä tilanteessa huudeltiin

Lehdistötilaisuus: Kärpät - Jukurit 3:51
Jukurien ja Kärppien päävalmentajat Olli Jokinen sekä Ville Mäntymaa puivat ottelutapahtumia.

Kärppien ja Jukurien välinen kuuma puolivälieräsarja jatkuu yhä. Jukurien maalivahti Markus Ruusun mahtipeli riitti 3–2-vierasvoittoon torstaina Oulussa.

Vahvasti peliä vieneellä Kärpillä oli hyvä sauma paketoida sarja, mutta Ruusun 33 torjunnan ansiosta Jukurit kavensi voitot 2–3:een.

– Oma pelaamiseni on ollut sarjassa ihan ok, mutta koko ajan on pitänyt pystyä parantamaan. Tänään pääsin hyvin siihen. Kaveri tuli kovaa ja torjuntoja tuli niin paljon, että oli helppo päästä peliin mukaan, Ruusu sanoi.

Ruusu torjui avauserässä peräti 18 kertaa ja nollasi lukuisia Kärppien tekopaikkoja, kunnes vihdoin helähti 12 sekuntia ennen erätaukoa. Arttu Hyry kilautti valtavan rannelaukauksensa rautojen kautta Ruusun selän taakse.

Ruusu otti pelissä selkeän selkävoiton Kärppien Tomi Karhusesta, jolle ei sattunut paras iltansa.

Pelissä nähtiin peräti neljä uutta maalintekijää. Tämän pudotuspelikevään avausmaalinsa iskivät Jukurien Michal Kovarcik, Pekka Jormakka ja Linus Nässen sekä Kärppien Hyry.

Edellisen pelin tavoin ottelu päättyi kahinointiin. Kymmenen minuutin henkilökohtaisen muiston saivat Kärppien Ville Koivunen ja Marko Anttila sekä Jukurien Kovarcik ja Lucas Nordsäter.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kävi pelin jälkeen oman keskustelunsa C-katsomon vakiohuutajien kanssa.

– He sanoivat, että minulla on alkanut kalju näkyä takaraivolla ja olen nolo jätkä. Sanoin, että kyllä minä olen tiedostanut tilanteen ja kysyin häneltä, onko hänellä kaikki hyvin, voitosta helpottunut Jokinen sanoi.

Erikoinen keskeytys SM-liigan puolivälierässä – vaihtoaition luukku petti 0:33
Erikoinen keskeytys SM-liigan puolivälierässä – Kärppien vaihtoaition luukku petti

Lue myös:

    Uusimmat