Koulun 15:stä opettajasta seitsemän yhtä aikaa raskaana – äimistynyt rehtori: "Viidennen jälkeen en enää edes tiennyt, mitä sanoa"

2:00
Myös nämä hoitajat olivat yhtä aikaa raskaana.

Amerikkalaiskoulun 15:sta opettajasta jopa seitsemän oli samanaikaisesti raskaana. Tapaus ei kuitenkaan ole ainut laatuaan, kertoo amerikkalaismedia ABC News

Onko sinulla ollut joskus tunne, että kaikki tuttavasi odottavat perheenlisäystä samaan aikaan? Tai onko joskus kohdallasi käynyt niin, että kollegasi tuntuvat jäävän vanhempainlomalle alvariinsa?

Ehkä kahden työkaverisi samanaikainen äitiysloma ei tunnu enää niin käsittämättömältä tämän uutispommin jälkeen. 

Koulun rehtori järkyttyi: "Viidennen jälkeen en enää edes tiennyt, mitä sanoa"

Pieni Oak Streetin peruskoulu pääsi hiljattain ryminällä uutisotsikoihin erityislaatuisen tilanteensa vuoksi. Amerikkalaismedia kertoo, että koulun 15:sta luokanopettajasta peräti seitsemän oli samaan aikaan raskaana.

Koulun rehtori Ashley Miller oli ilouutisista erittäin innoissaan, vaikkakin koko tilanne tuntui hänestä suorastaan epätodelliselta.

– Kolmannen jälkeen olin hieman järkyttynyt. Neljännen jälkeen olin jo todella järkyttynyt. Viidennen jälkeen en enää edes tiennyt, mitä sanoa.

– Seitsemännen raskausuutisen jälkeen en ollut muistaa onnitella tulevaa äitiä, sillä mietin ensimmäisenä, ettei hän voi mitenkään olla tosissaan, rehtori muistelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Miller on toiminut saman peruskoulun rehtorina 20 vuoden ajan. Koko sinä aikana hän ei ole aiemmin törmännyt vastaavaan tilanteeseen.

Rehtorin onneksi opettajat eivät kuitenkaan ole samaan aikaan äitiyslomalla, ja koulu on varautunut korvaamaan naisopettajat sijaisopettajilla äitiyslomien ajaksi.

"Uskon, ettei kovinkaan moni saa samanlaista kokemusta työpaikallaan"

Kaksi äitiä synnytti viime viikolla. He synnyttivät lähes samana päivänä: toinen keskiviikkona, toinen päivää myöhemmin torstaina – ja molemmat saivat terveen tyttölapsen.

Kolmella äidillä on laskettu aika lokakuussa. He aikovatkin synnyttää samoihin aikoihin samassa synnytyssairaalassa. Heidän toiveissaan on, että heidän kaikkien lapset aloittaisivat myös saman koulun yhdessä.

– On niin hauskaa, että kun olemme muiden odottavien äitien kanssa samassa tilassa, kyselemme jatkuvasti toistemme vointia, 4. luokan opettaja Kelli Jo Sheahon kertoo huvittuneena.

– Uskon, ettei kovinkaan moni saa samanlaista kokemusta työpaikallaan, kaksosia odottava opettaja spekuloi.

Koulun kahvilassa on myös varauduttu raskaana olevien opettajien varalle muun muassa varastoimalla keksejä mielitekoja varten.

"Rehtori tulee tappamaan minut, kun saa kuulla raskaudestani"

Ensimmäisen luokan opettaja Kaylee Busick oli järjestyksessään neljäs opettaja, joka kertoi raskausuutisestaan. Hän odottaa poikalasta, jonka on määrä syntyä heinäkuussa.

– Muistan, kun kolmannen raskausuutisen jälkeen minulle sanottiin, että rehtori tulee tappamaan minut, kun saa kuulla raskaudestani, Busick kertoo nauraen absurdille tilanteelle.

– Kun jälkeeni tuli vielä kolme muuta, oloni helpotti, hän jatkaa.

Koulun remontti alkaa kevätlukukauden päätyttyä toukokuussa. Rehtori toivoo, että peruskoulun yhteyteen tulisi remontin myötä lastentarha jo perheenlisäystä odottavien alaistensa vuoksi.

– Ehkä koulu tarvitsisi vaikka yrityksen sponsoriksi, jotta se tapahtuisi, rehtori naureskelee.

Tapaus ei ole ainut laatuaan – sairaanhoitajat pistivät paremmaksi

Opettajien niin kutsuttu raskausepidemia sattui hauskaan saumaan. Good Morning America nimittäin kertoi hetkeä aiemmin, että Maine Medical Center -nimisen sairaalan yhdeksän sairaanhoitajaa on raskaana samanaikaisesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Se, mikä tekee uutisesta entistäkin hämmästyttävämmän, on se, että näiden kaikkien yhdeksän sairaanhoitajan synnytykset ajoittuvat kaikki kolmen kuukauden sisään.

Samainen amerikkalaismedia kertoi myös lähes samana päivänä, että erään amerikkalaisen palolaitoksen seitsemän palomiestä on raskaana – samanaikaisesti, kuinkas muutenkaan!

– Teidän vedessä täytyy olla jotain, palomiehet kuulevat usein sanottavan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eivätkä nämäkään tapaukset ole ainutkertaisia; eräässä sairaalassa yhdeksän hoitajaa oli raskaana samaan aikaan, ja toisessa amerikkalaissairaalassa  huimat 16 sairaanhoitajaa oli raskaana yhtä aikaa!

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja