Koukussa meikkaamiseen? Testaa nämä vinkit – ja hehkut meikittäkin!

0:58

Meikitön päivä silloin tällöin on hyväksi iholle ja hyvä muistutus itselle siitä, ettei ole maskin orja.

Katso yllä olevalta videolta, miltä julkkikset näyttävät meikittä.

Moni nainen meikkaa päivittäin. Syiksi sanotaan usein, että meikkaaminen on hauskaa ja luovaa persoonan esille tuomista, mutta onko se todella sitä jokainen arkiaamu? Usein meikkiä käytetään itsevarmuutta lisäämään, mutta itsevarma voi olla myös maalaamattomissa nahoissaan.

Näillä vinkeillä ihosi hehkuu ilman ehosteitakin. Hehku myös todennäköisemmin säilyy, sillä ihohuokoset tukkiva meikki aiheuttaa herkästi näppylöitä ja ihottumaa.

Kuori

Ihon kuoriminen poistaa hipiältä kuolleet ihosolut ja lian jättäen kasvoille tuoreen sekä puhtaan ilmeen. Välttele turhan rajuja kuorinta-aineita. Käytä niiden sijaan herkälle iholle tarkoitettuja kuorintatuotteita, jotka ehkäisevät ihohuokosten tukkiutumista.

Kosteuta

Kaunis iho vaatii kosteutusta. Omalle ihotyypille sopiva kosteusvoide on jokaisen naisen luottoystävä, joka sekä saa ihon näyttämään pehmeältä että auttaa sitä pysymään kauniina. Kevätauringossa paistatellessa ja kesää odotellessa on järkevää valita kasvorasva, jossa on suojakerroin.

Hiero

Kasvojen hieronta edistää verenkiertoa ja saa ihon näyttämään kirkkaalta sekä hyvinvoivalta. Aloita hieronta leukaperien kohdalta ja etene pienin pyörein liikkein kohti kasvojen keskiosaa. Siirry sitten pyörivin liikkein kohti korvia ja takaisin leukaperiin. Toista nelisen kertaa.

Harjaa kulmat

Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset. Kulmien siistiminen nyppimällä kerran viikossa ja harjaaminen muotoon tuovat kasvoihin ryhdikkyyttä.

Hymyile

Hymy pukee jokaista paremmin kuin mikään meikki. Pese siis hampaasi hyvin ja väläyttele aina mukana kulkevaa kaunistajaasi tavallista useammin.

***

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja