Kotiäiti keksi mahtavan idean lääkärireissulla – pyörittää nyt miljoonabisnestä

Kotiäidin liikeidea teki hänestä vuodessa miljonäärin.

Kaikki vanhemmat tietävät, että lapsen kanssa lääkärissä käynti ei aina suju kovin jouhevasti. Neljän lapsen äiti Jennifer Holland saikin idean miljoonakeksintöönsä vierailtuaan sairaan lapsensa kanssa lääkärissä.

Lääkärin työskentelyn seuraaminen johti keksintöön, joka on levinnyt vuodessa jo 140 maahan. 

Kilpailukykyinen vaihtoehto puulastalle

Äiti sai idean, kun lääkärillä oli vaikeuksia pitää Hollandin kiemurtelevaa lasta aloillaan ja katsoa hänen kurkkuunsa. Tilanne vaikutti äidin mielestä sen verran vaikealta, että hän päätti tehdä asialle jotain. 

Ilman minkäänlaista lääketieteellistä taustaa hän kehittelikin apuvälineen, jossa yhdistyvät kertakäyttöinen muovinen lasta ja lamppu. Apuvälineen avulla lasten kurkkuun voi katsoa ainoastaan yhtä kättä käyttämällä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi pitämään lapsen päätä paikoillaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Äitinä oleminen on antanut minulle kaikki taidot, joita tarvitsen bisneksen pyörittämiseen, Holland kertoo liikeidean synnystä.

Throat Scope -niminen apuväline sopii käytettäväksi kotioloissa kuin sairaaloissakin. Lukuisten hyvien ominaisuuksiensa ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi se on noussut suosituksi vaihtoehdoksi perinteisen puulastan rinnalle. Tuote on käytössä tällä hetkellä jo 140 eri maassa, ja bisneksen arvellaan olevan arvoltaan 15 miljoonan luokkaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Uusimmat