Ystävänpäivänä ylellisissä puitteissa avioitunut Maisa Torppa julkaisi lisää hääkuvia: "Päivä oli täydellisin mahdollinen"

3:33
Maisa Torppa erosi rallikuski Jari-Matti Latvalasta viime syksynä

Maisa Torppa julkaisi Instagramissa lisää kuvia ystävänpäivänä hotelli Kämpissä vietetyistä häistään.

Julkkiskaunotar Maisa Torppa avioitui ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa. Häitä vietettiin hulppeissa puitteissa Helsingin keskustassa sijaitsevassa hotelli Kämpissä.

Torppa julkaisi jo perjantaina Instagram-tilillään kuvan onnellisesta avioparista. Kuvassa näkyi myös hääpuku, jossa katseen vangitsivat kauniit, pitsiset yksityiskohdat.

Maanantaina häähumun laskeuduttua Torppa julkaisi faniensa riemuksi vielä liudan muita kuvia satumaisesta hääpäivästään.

Tuoreissa kuvissa hääpuvun yksityiskohtia voi ihastella aiempaa tarkemmin. Lisäksi niiden joukossa on herkkä otos häätanssista sekä kuva, jossa Torppa poseeraa säteilevä hymy kasvoillaan kahden kaasonsa seurassa.

Onnitteluja tuoreelle hääparille on kuvatekstin perusteella tulvinut runsaasti.

– Me ei osata sanoin kiittää kaikista tuhansista onnitteluista!! Meidän päivä oli täydellisin mahdollinen. Niin paljon onnea ja naurua! Torppa kirjoittaa.

Hän kitti samalla myös hääseuruettaan.

– Meitä on siunattu maailman ihanimmilla ystävillä ja sukulaisilla! Ja isoimmat kiitokset maailman parhaille kaasoille ja bestmanille, Torppa kiitteli.

Myös häävalokuvaaja Petri Mast on julkaissut kuvia hääpäivältä omalla Instagram-tilillään.

Yksi valokuvaajan julkaisemista kuvista on sensuelli otos, jossa kaasot auttavat morsianta pukeutumaan morsiussviitissä ennen häitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja