Mainos

Korhonen ei hae keskustan johtotehtäviä - "Uuden puheenjohtajan voitettava Soini"

Keskustan ex-puoluesihteeri Jarmo Korhonen ei tavoittele puolueen johtotehtäviä Rovaniemellä järjestettävässä puoluekokouksessa. Hän kertoo MTV3 Uutisille keskittyvänsä nyt maisteriopintoihin.

– Keskityn nyt saamaan maisteriopintoni valmiiksi. Opinnot valmistuvat ennen puoluekokousta, ja sen jälkeen haen jonnekin muualle tehtäviin, Korhonen kertoo.

Hänen mukaansa keskustan uuden puheenjohtajan ja puoluesihteerin ainut tavoite tulevissa kunnallisvaaleissa on vaalivoitto. Korhosen mukaan keskustan kova kilpakumppani on perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini.

– Timo Soini on hyvä ystäväni. Puolueen puheenjohtajan pitää voittaa hänet, koska perussuomalaiset ja keskusta kilpailevat samoista äänestäjistä, Korhonen tähdentää.

Korhosen mukaan uuden puheenjohtajan on myös saatava keskusta puolueena "yhtenäiseksi".

Keskustan puheenjohtajuutta tavoittelee kesällä Paavo Väyrynen ja Mauri Pekkarinen. Korhonen ei yllättynyt nykyisen puheenjohtajan Mari Kiviniemen päätöksestä luopua puheenjohtajakilpailusta .

– Kiviniemi kantaa nyt vastuun vaalitappiosta (eduskuntavaalit). Tämä oli suoraselkoinen teko. Osasin tätä odottaa, Korhonen kertoo.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja