Koomikko Ricky Gervais vastustaa kärkkäästi eläinkokeita

Hyväsydäminen koomikko-näyttelijä Ricky Gervais puolustaa eläinten oikeuksia aktiivisesti. Nyt mies lanseeraasi maailmanlaajuisen kampanjan lopettaakseen niiden toteuttamisen.

Konttori-tähti Ricky Gervais, 50, on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhuja ja Cruelty Free Internationalin edustaja. Hän on tyrmistynyt siitä, että eläinkokeiden käyttö kosmetiikkaa varten on edelleen sallittua maissa ympäri maailman. Gervais kannustaa sankkaa fanijoukkoaan tulemaan mukaan kampanjaan saadakseen eläinkokeille kansainvälisen kiellon.

– Olen iloinen saadessani tukea Cruelty Fee Internationalin mielenkiintoista kampanjaa vastaan eläinten käyttöä tuotetestauksissa. Eläinkokeet kosmetiikkaa varten on yhä sallittua suurimmassa osassa maailmaa. Se tarkoittaa sitä, että tuhannet eläimet saavat edelleenkin kuolla uuden shampoon tähden, Gervais muistuttaa.

– Tarvitsemme nopeasti maailmanlaajuisen kiellon tämän julman ja tarpeettoman kärsimisen lopettamiseksi. Tuotteiden testaus eläinkokeilla on lopetettava, Gervais jatkaa.

Aiemmin tänä vuonna hauskuuttaja juhli kahta suurta voittoa, kun Iso-Britanniassa astui voimaan kielto villieläinten käytöstä sirkuksissa ja viranomaiset estivät suunnitelmat koirafarmin rakentamisesta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, jossa Beagle-koirarotua olisi kasvatettu laboratoriokokeita varten.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat