Konkarimalli Kate Moss listasi tyylivinkkinsä

Mallikonkari Kate Moss jakoi avoimesti omat vinkkinsä siihen, kuinka jokainen voi löytää oman yhtenevän tyylinsä.

Vuosia muotimaailman ykköskasvoihin lukeutunut huippumalli Kate Moss, 38, kertoi omat vinkkinsä siihen, kuinka yhtenevä tyyli rakentuu.

1. Kun sinua epäilyttää, pukeudu mustaan

Moss neuvoo tukeutumaan turvallisiin väreihin silloin, kun aamulla olo ei ole erityisen itsevarma. Moss itse myöntää turvautuvansa usein mustiin vaatteisiin.

– Suurimman osan ajasta minä pukeudun mielialani mukaan. Vedän vain ylleni sellaiset vaatteet, jotka tuntuvat sillä hetkellä oikeilta. Yleensä tuolloin tulee valittua mustia, harmaita tai punaisia vaatteita. Jos minulla on vapaapäivä, pukeudun kokomustaan, Moss kertoo omista tottumuksistaan.

2. Älä käytä liikaa asusteita

Moss kehottaa olemaan varovainen erilaisten asusteiden kanssa. Kun asukokonaisuudessa tapahtuu liian paljon, on kokonaisuus harvoin tyylikäs.

– Jos käyttää liikaa asusteita yhdellä kertaa, voi lopputulos olla kammottava, Moss toteaa.

Tarkempia vinkkejä Moss ei osaa asusteiden kanssa antaa, sillä lopputulos riippuu paljon kokonaisuudesta. Johonkin asuun voi yhdistää enemmän koruja kuin toiseen ilman, että kokonaisuus ontuu.

3. Selvitä, ketä ihailet

Moss kehottaa naisia inspiroitumaan esimerkiksi entisaikojen naisikoneista. Kun mielessä on hahmo, jonka tyylistä olisi mukava saada aineksia myös omaan lookiin, on tyylin rakentaminen helpompaa.

– On tärkeää hakea inspiraatiota jostain, kun pukeutuu, Moss neuvoo.

Jos olet ihastunut esimerkiksi 50-luvun tyyliin, kehottaa Moss miettimään, istuisiko harkitsemasi asu esimerkiksi Audrey Hepburnin ylle.

Lisää tyylivinkkejä:

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja