Kommentti: Mitä ihmettä sanoit, Annimari Korte? Huippuaiturilta hämmästyttäviä sammakoita MM-välierän jälkeen

2:44
Annimari Korte MM-välierästä: Eilen jo tuntui, että kausi on ohi.

Annimari Korte kruunasi upean kautensa MM-välierässä Dohassa sunnuntaina. Pika-aiturin sanomisista päätellen kausi päättyi kuitenkin jo eilen, kirjoittaa MTV Urheilun Ossi Karvonen. 

– En odottanut mitään huippuaikaa tänään. Tavoitteet on kaikki täytetty. 

Näin Annimari Korte kommentoi tähänastisen uransa suurimman kilpailun jälkeen Ylen tv-haastattelussa. Ja hetkeä myöhemmin tuli lisää MTV Urheilun mikrofonin edessä. 

– Eilen oli jo päässä kausi ohi, kun olin saavuttanut kaiken minkä halusin. Ei vaan jaksanut keskittyä enää niin paljon.  

Kortteen kausi on ollut upea. Hän juoksi heinäkuussa uuden SE-ajan 12,72 ja alitti samalla myös Tokion olympiarajan. Myös selviytyminen MM-välieriin on hatunnoston arvoinen suoritus. 

Upeista meriiteistä ja pitkän kauden rasituksista huolimatta Kortteen kommentit MM-välierän jälkeen olivat hämmästyttäviä. Jos huippu-urheilija ei odota tai vaadi itseltään huippusuoritusta MM-kisojen päätöspäivänä, maailman parhaiden urheilijoiden seurassa, hän on mielestäni väärässä paikassa. 

On selvää, että Kortteen, Nooralotta Nezirin ja Reetta Hurskeen mahdollisuudet MM-finaaliin olivat häviävän pienet, mutta ei kai MM-välierää voi tästä huolimatta lähteä vain suorittamaan.

Jos kauden tavoitteet on jo täytetty, kauden viimeiseen kisaan voi aina asettaa uuden. Vähän kunnianhimoisemman kuin "en odottanut huippuaikaa" ja "en jaksanut keskittyä niin paljon".

Juttuun lisätty MTV Urheilulle annetut kommentit klo 20.29. Samalla myös otsikkoa muokattu.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja