Mainos

Kolme vinkkiä toimivaan seksielämään

Mitä tehdä, kun parisuhde on muuten täydellinen, mutta makuuhuoneessa on ongelmia?

Erilaiset seksihalut, -tavat tai kokemattomuus voivat olla hyvän seksielämän jarruna. TrèsSugarin asiantuntija Charlie Glickman muistuttaa, että seksin voi saada toimimaan, vaikka sängyssä olisi jähmeää. Oikeilla vinkeillä seksielämä piristyy.

Ongelma: kokemattomuus

Jos seksielämänne kompastuskivi on kokemattomuus, ei kannata olla huolissaan. Seksiaiheisen kirjan, videon tai nettisivujen avulla saa paljon "näin teet sen" -tyyppistä tietoa seksistä. Seksiä voi opiskella myös yhdessä. Ehdota rakkaallesi vaikkapa seksiaiheisen kirjan tai elokuvan katsomista yhdessä. Hienovarainen tapa on jättää aihetta käsittelevä kirja paikkaan, josta rakkaasi löytää sen helposti. Näin hän voi tutustua siihen rauhassa yksin.

Ongelma: erilaiset seksitavat

Pariskunnilla voi olla erilaisia fantasioita ja seksitapoja. Keskustelkaa niistä avoimesti. Toisen seksitapojen kritisoimisen sijaan on parempi kertoa, mistä erityisesti pidät. Voitte myös kokeilla "kyllä" ja "ei" -tyylistä listaa, johon kirjoitatte mieltymyksistänne.

Avain hyvään seksielämään on keskustelu. Mitä tahansa tapahtuukin, vältä suuria vastakkainasetteluja. Valittaminen voi pahimmillaan katkaista keskusteluyhteyden – ja olla vahingollista seksielämällenne.

Ongelma: erilaiset halut

Toisinaan rakastavaisilla on täysin toisistaan poikkeavat halut. Toinen haluaa seksiä joka päivä, toinen paljon harvemmin. Seksiä enemmän haluava voi turvautua itsetyydytykseen. Jotkut kokeilevat avointa suhdetta. Olisi tärkeää ottaa asia kumppanin kanssa puheeksi ongelman ratkaisemiseksi sen sijaan, että lakaisisi aiheen maton alle.


Lähde: tressugar.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.