Koiran tuoman kepin päästä löytyi ikävä yllätys

Koira toi herhiläispesän näytille omistajalleen – kodin valvontakamera tallensi kivuliaan hetken 0:24
Näin kivulias tilanne takapihalla eteni.

Kodin valvontakamera tallensi kivuliaan hetken, kun kiinalaismiehen koira toi näytille herhiläispesällä varustetun kepin.

Kiinalaismiehen kodin valvontakamera toimi todisteena hetkelle, jota voisi olla vaikea näkemättä uskoa.

Videolla koiranomistaja istuu takapihalla aurinkotuolissa ja selaa puhelintaan. Yllättäen pusikosta ilmaantuu miehen kultainennoutaja, jolla on mukanaan kotiin tuomisina komean näköinen keppi.

Tarkemmin katsottuna videolta voi huomata, että kepinpäässä on epämääräinen möykky.

Löydöstään ylpeä koira jättää kepin maahan puhelimen selaamiseen keskittyneen miehen viereen. Vaikka valvontakameran kuva ei ole tarkimmasta päästä, voi siitä nähdä, että kepissä olleesta möykystä lentelee ärhäköitä hyönteisiä. Möykky oli nimittäin herhiläispesä.

Vihaiset herhiläiset puolustivat omaa pesäänsä ja hyökkäsivät miehen kimppuun. Miehen ei auttanut muu kuin pinkoa nopeasti karkuun.

Siitä huolimatta muutama herhiläinen onnistui pistäämään häntä esimerkiksi kasvojen alueelle niin, että tilanteen jälkeen toinen miehen silmistä on lähes muurautunut turvotuksesta umpeen.

Kultainennoutaja ei sen sijaan näyttänyt saaneen yhtäkään pistoa. Jälkikäteen mies spekuloi, että ehkä sen turkki oli niin paksu, ettei herhiläisten pistot lävistäneet sitä koiran ihoon asti.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat