Koirakaksikko hotkaisi postinaisen lounaan – naisen reaktio ilahdutti omistajaa

Miksi koira ulvoo? 2:15

Koirakaksikko pisti postinaisen lounaan poskeensa. Omistaja ilahtui reaktiosta!

Miksi koira ulvoo? Katso yllä oleva video!

Kun Bear- ja Bull-nimiset koirat kävivät kesäkuussa pistelemässä postinaisen lounaan parempiin suihin, ei pakettia kuskaamassa ollut nainen suinkaan suuttunut hiukopalan yllättävästä puutteesta.

Sen sijaan postinainen jätti koirien omistajalle, Carol Jordanille, viestin aivan toisesta syystä.

"Hei, ajelin tuomaan pakettia ja molemmat koirat ryömivät autooni. Ne pääsivät käsiksi lounaaseeni ja söivät kananmunan ja hieman porkkanoita ja kurpitsansiemeniä. En tiedä, meneekö niiden vatsa sekaisin niistä, ihan tiedoksenne", postinainen kirjoitti pakettikorttiin.

"Hän oli huolissaan, eikä vihainen"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun luimme sen, ymmärsimme, että viesti jätettiin siksi, että hän oli huolissaan, eikä vihainen, Jordan kertoi CBS Newsin haastattelussa.

– Emme olisi muuten voineet tietää. Ne näyttävät aina syyllisiltä johonkin.

Koska koirat olivat kieltämättä käyttäytyneet huonosti, Jordan päätti häpäistä ne julkaisemalla niistä ja postinaisen viestistä kuvan Facebookissa. Pian kuvasta tulikin viraalihitti. Sitä on jaettu yli 17 000 kertaa.

"Jouduimme ongelmiin"

Korvatakseen lounaan menetyksen Jordan hankki naiselle 20 dollarin lahjakortin Subwaylle. Lahjakortin ja anteeksipyyntöviestin Jordan jätti postitoimistoon

Viestissä luki: "Anteeksi, että söimme lounaasi. Kiitos, että jaoit sen. P.S. Ihmisemme kiittivät sinua viestin jättämisestä. Me emme pitäneet viestistä, me jouduimme ongelmiin."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jordan jakoi anteeksipyyntöviestinkin Facebookissa, jossa tarina lähti jälleen leviämään.

Lähde: CBS News

***

Lue myös:

    Uusimmat