Kohutun Klamydia-risteilyn matkustajalla koronatartunta – oliko taudinkantaja kylki kyljessä juhlineiden joukossa? Laivayhtiöllä ei ole tietoa

0:58
Tältä Klamydian kohukeikalla risteilyaluksen yökerhossa näytti – kasvomaskit ja turvavälit unohtuivat tyystin.

Kohua aiheuttaneella risteilyllä olleella matkustajalla on todettu koronatartunta.

Tallink Siljan Victoria-aluksella 13.-14. marraskuuta matkustaneella henkilöllä on todettu koronatartunta.

Kyse on samasta risteilystä, joka nousi otsikoihin viime viikonloppuna. Osa risteilyllä olleista matkustajista unohti koronavarotoimet ja juhli kylki kyljessä tanssilattialla Klamydia-yhtyeen keikalla. Myös MTV Uutiset kertoi aiheesta.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoo, ettei laivayhtiöllä ole tietoa siitä, oliko koronapositiivinen henkilö keikalla juhlineiden joukossa. Laivayhtiö sai tiedon risteilyllä olleesta koronapositiivisesta henkilöstä THL:ltä tänään.

– Meillä ei ole siitä mitään tietoa. THL ja tartuntatautilääkäri hoitavat jäljityksen, emmekä me saa hänen liikkeistään sen tarkempia tietoja. Tartuntatautiyksiköstä ollaan yhteydessä kaikkiin lähikontaktissa olleisiin, Nöjd sanoo.

Nöjdin mukaan laivayhtiö on ohjeistanut kaikkia laivalla olleita matkustajia tarkkailemaan vointiaan.

MTV Uutiset on nähnyt yhtiön matkustajille lähettämän viestin. Siinä matkustajia kehotetaan tarkkailemaan oireitaan 23. päivä marraskuuta saakka ja hakeutumaan herkästi koronatestiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja