Kohussa ryvettynyt Kanye West palasi kotiin perheensä luo – teki selväksi yhden asian vaimolleen: "Kim ei ole riemuissaan siitä"

2:39
"Melkein tapoin tyttäreni" – räppäri Kanye Westin heinäkuussa vaalitilaisuudessaan pitämästä puheesta nousi valtava kohu

Heinäkuussa keskelle valtavaa kohua joutunut räppäri Kanye West on palannut Los Angelesiin perheensä luo.

Räppäri Kanye Westin ja supertähti Kim Kardashian-Westin avioliitto joutui kesällä keskelle massiivista kohua, kun West aloitti presidentinvaalikampanjansa hurjilla aborttipuheilla ja haukkui sitten vaimonsa ja anoppinsa Twitterissä.

West väitti Twitterissä, että Kardashian-West ja tämän äiti Kris Jenner olisivat lennättäneet räppärin Wyomingin osavaltiossa sijaitseville tiluksille lääkäreitä saadakseen tämän hoitoon.

Kardashian-West pyysi muutaman päivän somehiljaisuuden jälkeen ymmärrystä aviomiestään kohtaan, sillä tällä on diganosoitu jo aiemmin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Sittemmin Kardashian-West kuvattiin itkuisena miehensä seurassa Wyomingissa, ja parin uutisoitiin asuneen käytännössä jo vuoden verran erillään.

Vuodesta 2014 saakka naimisissa ollut pari lensi neljän lapsensa kanssa Dominikaaniseen tasavaltaan lomalle selvittämään asioita ja viettääkseen aikaa perheen kesken piilossa paparazzeilta. Loma teki ilmeisesti tehtävänsä, sillä pariskunnan hiiskuttiin palanneen Yhdysvaltoihin onnellisempina kuin pitkään aikaan.

Perhe lomaili yhdessä vielä Yhdysvalloissakin. Kardashian-West julkaisi Instagram-tilillään useita otoksia Coloradon osavaltiossa.

People-lehden lähteen mukaan pidemmän aikaa enimmäkseen Wyomingin tiluksillaan viihtynyt West on reissujen jälkeen lentänyt perheen kotiin Los Angelesiin viettääkseen aikaa vaimonsa ja lapsiensa kanssa.

– Hän on yhä kiireinen musiikkinsa ja presidentinvaalikampanjansa kanssa, mutta hän todella ikävöi lapsiaan ja lensi tapaamaan heitä, lähde kertoo lehdelle.

– He viettivät viikonlopun Hidden Hillsin talossaan koko perheen voimin.

Lehti kertoo, että West on kuitenkin ilmaissut vaimolleen olevansa yhä vahvasti mukana presidenttikilvassa.

– Kanye on tehnyt selväksi, että hän aikoo todellakin pyrkiä presidentiksi. Kim ei ole riemuissaan siitä, mutta se ei ole hänen suurin huolenaiheensa, lähde paljastaa.

– Hän tahtoo ainoastaan lastensa parasta. Hän uskoo löytävänsä keinon pelastaa avioliittonsa.

Räppäri ei kuitenkaan tiettävästi ole palaamassa Los Angelesiin jäädäkseen.

– Kim on ollut aika hiljainen siitä, millaisia suunnitelmia hänellä on tulevaisuuden varalle, mutta hän vaikuttaa olevan ok sen asian kanssa, että Kanye asuu Wyomingissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja