Michael Jackson -kohudokumentin syytös todistettiin vääräksi – ohjaajan käytös ihmetyttää: "Hän haluaa itse muuttaa aikajanaa"

3:12
Otteita Leaving Neverland -dokumentista.

Leaving Neverland -dokumentin väitteitä on tutkittu.

Kohutun Leaving Neverland -dokumentin ohjaaja Dan Reed on vastannut väitteisiin dokumentin todenperäisyydestä. Dokumentissa edesmennyttä poptähti Michael Jacksonia syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Dokumentissa esiintyvä James Safechuck kertoo, että hän joutui hyväksikäytön uhriksi Neverlandin rautatieaseman yläpuolella olevassa huoneessa. Hän väittää hyväksikäytön kestäneen vuodesta 1988 vuoteen 1992, jolloin hän oli 14-vuotias.

Safechuckin väitteitä tutkinut toimittaja ja Jacksonin elämäkerran kirjoittanut Mike Smallcombe selvitti, että Neverlandin rautatieasema avattiin vasta vuonna 1994. Ohjaaja Reed vastasi tähän epäilemällä, että Safechuck muistaa vuosiluvut väärin.

– Aseman päivämäärästä ei vaikuta olevan epäilystäkään. Hyväksikäytön loppumisen ajankohta on väärin, Reed tviittasi.

Smallcombe ei ole vakuuttunut Reedin selityksestä.

– Koska tarina on kumottu, vaikuttaa siltä, että Reed haluaa yhtäkkiä itse muuttaa Safechuckin aikajanaa, hän totesi Mirror-sivustolle.

Smallcombe kertoo olevansa järkyttynyt siitä, että Reed on puhunut Safechuckin puolesta. Safechuck on kertonut lukuisissa haastatteluissa ja oikeussalissa tarkasti, että hyväksikäyttö loppui vuonna 1992, kun hän oli 14-vuotias.

– On hämmästyttävää väittää Safechuckin puolesta, että hyväksikäyttö jatkui lähes aikuisuuteen asti, vain elokuvan aikajanan säilyttämiseksi, Smallcombe sanoo.

Lähde:Mirror

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja