Tämä lapsena Michael Jacksonin tuntenut artisti ei usko syytteisiin – kertoo nyt miksi

Laulaja Aaron Carter puolustaa Michael Jacksonia, jonka niskaan sataa pedofiliasyytteitä.

Yhdysvaltalainen poppari, Backstreet Boys -yhtyeen laulaja Nick Carterin pikkuveli Aaron Carter puolustaa pedofiliasta syytettyä Michael Jacksonia. Carter ei usko syytteisiin, vaan pitää niitä tekaistuina. Hän yöpyi itse 15-vuotiaana popin kuninkaan makuuhuoneessa eikä omien sanojensa mukaan kokenut siellä mitään kyseenalaista.

Kohua herättänyt dokumenttielokuva Leaving Neverland kertoo kahden miehen, Wade Robsonin and James Safechuckin tarinan. Molemmat miehet väittävät lapsena joutuneensa Michael Jacksonin seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi.

Dokumenttielokuvassa Safechuck kertoo muun muassa Jacksonin Neverland-tilalla olleen hälytyskelloja varoittamassa lähestyvistä ihmisistä. Carter ei kuitenkaan miesten syytöksiä niele.

– Olette nyt aikuisia, ja kun Michael Jackson vielä eli, puolustitte häntä. Nyt hän on kuollut, ja teidän mielestänne on sopiva aika tuoda asia päivänvaloon? Oikeasti te vain hypitte legendan haudalla, tuohtunut Carter sanoo haastattelussa.

Carter puolestaan kertoo viettäneensä Jacksonin kanssa upeita hetkiä ja tämän olleen kiltti ja rakastava. Miehen kiivas puolustus on lämmittänyt myös Jacksonin tytärtä Paris Jacksonia, joka on kiittänyt Carteria isälleen osoittamasta tuesta.

Myös entinen lapsitähti Macaulay Culkin on ottanut asiaan kantaa. Culkinin mukaan Jacksonin makuuhuoneen ulkopuolella todella oli hälytin, mikä täsmää Waden ja Safechuckin kertomuksiin. Culkinin mukaan hänen suhteensa popin kuninkaaseen oli kuitenkin normaali.

– Loppujen lopuksi olisi helppoa sanoa, että meidän välimme olisivat olleet oudot tai jotain, mutta eivät ne olleet. Me olimme ystäviä, siinä se, Culkin on sanonut.

Lähde: Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja