Kiti Kokkonen värjäsi itselleen raidat ja sen jälkeen teki paniikkiratkaisun – lopputulos huvittaa: "Leikkasin ilman rillejä fiilispohjalta kertakaikkisen hirveän otsatukan"

8:38
Kiti Kokkonen ja Marko Keränen kommentoivat TTK-taivaltaan Uutisaamussa.

Kiti Kokkosen kotivärjäys ei sujunut aivan kuin hän oli suunnitellut.

Näyttelijä Kiti Kokkonen on taitava käsistään, ja hän on esitellyt usein Instagram-tilillään muun muassa näyttäviä keramiikkatöitään. Tällä kertaa Kokkonen esitteli someseuraajille uutta hiustyyliään, jonka hän oli loihtinut itse itselleen.

Lopputulos oli aivan jotain muuta, mitä Kokkonen oli tavoitellut.

– Tiedän hyvin, että tästä ajasta on huumori kaukana. Mutta jos jotain ilahduttaa edes hetken tämä hiuskatastrofi ni tää sekoilu oli sen arvoista. ELI. Kävi niin, että aattelin laittaa itse raidat hiuksiin ja laitoinkin. Tuli hirveät. Osa hiuksista paloi karrelle ja etuosaan ilmestyi paksut vaaleat palkit. Keksin, että leikkaan ne palkit pois ja kävi siis niin, että otsalla on nyt pieni alue vaaleankeltaista siiliä.

– No sitten perheen tytär ehdotti, että leikkaisin otsatukan ni saan sen siilialueen piiloon.

Kokkonen päätti toteuttaa ehdotuksen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Mielestäni idea oli nerokas ja leikkasin ilman rillejä fiilispohjalta kertakaikkisen hirveän otsatukan. Naurulle ei meinannut tulla loppua. Kyllä se on jossain kohtaa mentävä ihan kampaajalle. Ystävä ehdotti, että väittäisin tän olevan roolitukka.

– Idea lähti kyllä alunperin MIAMI-elokuvasta ja Krista Kososen jumalaisista roolihiuksista, mutta en tiedä… ehkä ei tullut nyt näistä ihan semmoset.

Kokkosen hiustyyli on aiheuttanut hilpeyttä someseuraajien keskuudessa.

– Sä osaat Kiti paljon ja kaikkea, mutta voisiko sun kauniita hiuksia käsitellä oikea kampaaja. Kaikella rakkaudella.

– Toi sopii mainiosti tähän aikaan. Ei se oo niin nuukaa. T: Ex-parturi-kampaaja.

– Vaihtelu piristää. Ei henkilövahinkoja.

Kokkonen tunnetaan valloittavasta huumorintajustaan, eikä hän aikoinaan jäänyt sanattomaksi, kun sai viestin sugar daddyltä. Kokkonen julkaisi hulvattomasta keskustelusta kuvan Instagram-tilillään.

– Hei kaunotar! Etsitkö kenties uskollista sugar daddya, joka hemmottelee sinua taloudellisesti? Instagram-käyttäjä kirjoittaa englanniksi.

– Ei kiitos. Olen miljonääri, Kokkonen täräyttää vastaukseksi. 

Kokkonen oli mukana viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ja hänen tanssiparinaan oli Marko Keränen. Kokkonen joutui jättämään jäähyväiset ohjelman loppumetreillä, mutta paljasti suoran lähetyksen päätteeksi olleensa huojentunut pudotuksesta.

– Olin kipeä muutama viikko sitten, enkä ole vieläkään ihan kunnossa, sitten oli meidän teatterin ensi-ilta. Mä olen tosi väsynyt. On ollut tosi paljon haastavampi omaksua koreografioita ja saada itsensä pidettyä tässä jotenkin. Mulla on selvästi kunto mennyt alaspäin. Jos olisi saanut viikon levätä, ja sitten olisi saanut jatkaa, voisi olla, että olisin erimieltä, Kokkonen kommentoi heti pudotuksen jälkeen MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja