Kiti Kokkonen julkaisi nostalgisen kuvan: "Absurdia, että tästä on noin 30 vuotta"

1:37
Katso hulvaton video! Kiti Kokkonen teki yllättävän tunnustuksen Kuutamolla-ohjelmassa: "Häpeän ja kadun, että valitsin tämän"

Näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisi nostalgisen kuvan nuoruudestaan.

Näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisi Instagramissa nostalgisen lakkiaiskuvan kuluneen vapun kunniaksi. Mustavalkoisessa kuvassa nuori Kokkonen on juuri kirjoittanut ylioppilaaksi. Postauksen yhteyteen näyttelijä on kirjoittanut pohtivan tekstin.

– Niin absurdia, että tästä on noin 30 vuotta. Jos voisin mennä ajassa taaksepäin, ni menisin ehkä ammattikouluun. Omalla kohdallani lukio oli kolmen vuoden välivuosi ja koulumenestys oli välttävä ja paikoitellen huonokin, Kokkonen kirjoittaa.

– Muutamina vappuina oon pitänyt hetken lakkia, mutta siitä on tullut vähän sellainen huijarifiilis, koska opiskelut menivät niin penkin alle, näyttelijä jatkaa.

Pitkässä tekstissä Kokkonen toteaa, että nuorena ei vielä tarvitse tietää mitä isona haluaa tehdä ja että mielikin voi vaihdella vuosien varrella.

Näyttelijän postaus on saanut lukuisi kommentteja.

– Ihana Kiti. Oot täyskymppi, nyrkkeilijä Elina Gustafsson kirjoittaa.

– Niin totta. Nykyään vaan tuntuu, että lukion pitää olla jo supersuoritus. Kyllä se haahuilu on just nuorena hyvä, tai siis sitä tuli tehtyä. Kiinnosti liian moni asia ja menojalkaa vipatti, toinen seuraaja kommentoi.

Katso vitsikäs video Kiti Kokkosesta Suurmestari-ohjelmassa: "Koko perhe häpeää minua"

1:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja