Kissan läheisyyden tarve alkoi olla jo ongelma – omistaja kehitteli nerokkaan ratkaisun: "En usko, että hän oletti sen oikeasti toimivan"

Miksi kissa kehrää? 1:50
Tiedätkö, miksi kissa kehrää?

Brittipariskunta keksi nerokkaan tavan tyydyttää kissansa läheisyyden tarpeen.

Lontoossa asuvat Rebecca ja Alex May keksivät melko täydellisen tavan helpottaa Ziggy-kissansa takertuvaista luonnetta. Mayt kehittelivät kissalle nimittäin oman sylin, kertoo New York Post.

Kun pariskunta adoptoi Ziggyn ja sen siskon kolme vuotta sitten, Ziggy oli vielä ujo kissa. Pian se kuitenkin alkoi viihtyä omistajiensa sylissä.

– Sen ehdottomasti täytyy istua päälläsi, Rebecca kertoi kissan intensiivisestä luonteesta eläinsivusto The Dodon haastattelussa.

"On tilanteita, joissa jonkinlaisia toimenpiteitä pitää tehdä"

Rebecca kertoo kissan suunnittelevan iskua syliin jo ennen kuin kukaan ehtii istuakaan. Kun Mayt alkoivat työskennellä kotoa käsin, Ziggyn takertuvaisuus alkoi olla jo liikaa.

Lopulta Alex keksi keinon tyydyttää Ziggyn läheisyyden tarve.

– Olen kyllä takertuvaisten kissojen kannalla, mutta on tilanteita, joissa jonkinlaisia toimenpiteitä pitää tehdä, Rebecca kirjoitti Redditissä julkaistuaan siellä kuvan pariskunnan kekseliäästä tekosylistä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En usko, että hän oletti sen oikeasti toimivan"

Ziggyn paha tapa keskeyttää omistajan työnteko kiipeämällä syliin ja kannettavan tietokoneen päälle on nyt historiaa, sillä kissalle kehitettiin ihan oma syli, jonka päällä makoillessa se ei häiritse ketään. Sohvan päälle asetellut "jalat" ovat kaikki, mitä Ziggy tarvitsee. Housuihin on piilotettu lämmitystyyny, ja lisäksi jalkoihin kuuluvat tennarit ja tyynystä tehty "vatsa".

– Alex ajatteli, että harhautuksen luominen olisi hauskaa, mutta en usko, että hän oletti sen oikeasti toimivan, Rebecca kertoo.

Ziggyn sisko, Harley, ei mennyt lankaan, mutta tekosyli Ziggy rakastaa uutta syliään.

Redditissä kuva on saanut liki 35 000 tykkäystä ja runsasti ihailevia kommentteja muilta kissanomistajilta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The DodoNew York Post

Lue myös:

    Uusimmat