Kirjapaljastus: Prinssit Harry ja William anelivat, ettei kuningas Charles menisi naimisiin kuningatarpuoliso Camillan kanssa – pelkäsivät saavansa "ilkeän äitipuolen"

4:13
Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin joulukuussa – tämä oli niiden suurin paljastus

Daily Mailin mukaan prinssi Harry kertoo elämäkerrassaan hänen ja Williamin toivoneen, ettei kuningas Charles menisi prinsessa Dianan kuoleman jälkeen enää uusiin naimisiin.

Prinssi Harryn Spare (suom. Varamies) -nimeä kantava muistelmateos julkaistaan Yhdysvalloissa tiistaina 10. tammikuuta. Vaikka kirjan virallinen julkaisupäivä koittaa vasta ensi viikolla, on teoksen sisällöstä vuotanut etukäteen yksityiskohtia mediaan. 

Daily Mailin mukaan Harry kertoo tulevassa kirjassaan hänen ja prinssi Williamin anelleen, ettei heidän isänsä kuningas Charles menisi naimisiin kuningatarpuoliso Camillan kanssa. Harryn mukaan veljekset pelkäsivät saavansa Camillasta "ilkeän äitipuolen".

– Muistan miettineeni... jos [Camilla] olisi julma minulle. Jos hän olisi kuten kaikki satujen ilkeät äitipuolet, Daily Mail kertoo Harryn muistelevan kirjassaan.

Kirjan mukaan Harry ja William eivät vastustaneet Charlesin ja Camillan parisuhdetta, mutta toivoivat, ettei heidän isänsä menisi prinsessa Dianan kuoleman jälkeen enää uusiin naimisiin. Harryn kerrotaan kutsuvan kirjassaan Camillaa toiseksi naiseksi.

Daily Mail kertoo, että kirjan mukaan Charles oli yrittänyt voittaa lapsensa puolelleen ennen kuin hän "pyysi kansalaisia hyväksymään Camillan". Harryn mukaan Camillan tapaaminen ensimmäistä kertaa oli kuin "injektio"

– Sulje silmäsi etkä edes tunne sitä, Harryn kerrotaan kuvailevan kirjassaan.

Harry: The Interview MTV Katsomossa maanantaina 9.1. klo 16 ja MTV3-kanavalla tiistaina 10.1. klo 22.35

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja