Mainos

Kimillä luksusasuntoja Suomessa, Sveitsissä, Dubaissa ja Thaimaassa – katso kuvat

Ralliautoilun pariin siirtynyt F1-maailmanmestari Kimi Räikkönen omistaa viisi asuntokokonaisuutta, joista kaksi on myynnissä. vuoden 2010 alussa.

Entinen formulatähti osti vuonna 2009 Baarin kylästä Sveitsistä Villa Butterfly -nimisen luksusasunnon. Julkisuudessa esiintyneiden tietojen mukaan Kimi maksoi asunnostaan peräti 30 miljoonaa euroa.

Talossa on muun muassa uima-altaat sisällä ja ulkona, luodinkestävät ikkunat sekä suurehko autotalli.

Paparazzit häiritsivät

Aikaisemmin Kimi ja hänen vaimonsa Jenni Dahlman-Räikkönen asuivat Wolleraun kylässä Sveitsissä. 7 päivää -lehden mukaan asunto laitettiin myyntiin viime vuoden loppupuolella. Asunnon myyntihinta on 5,9 miljoonaa Sveitsin Frangia eli hieman alle neljä miljoonaa euroa.

Räikkösten on arveltu muuttaneet Wollerausta Baariin siitä syystä, etteivät he enää saaneet olla rauhassa pienessä sveitsiläiskylässä. Vanha asunto sijaitsi aivan koulun vieressä ja paparazzien lisäksi koululaiset kävivät soittelemassa ex-formulatähden ovikelloa päivittäin.

Kaskisaaren talosta pyydetään 14,5 miljoonaa

Räikkösillä on myös kaksi asuntokokonaisuutta Suomessa. Kimi osti miljoonaperijä Jussi Salonojalta Helsingin Kaskisaaressa sijaitsevan 900-neliöisen omakotitalon 9,5 miljoonalla eurolla vuonna 2006.

Talo on ollut myynnissä jo pitkään, mutta asunto ei ole mennyt kaupaksi. Osasyynä on varmasti 12 miljoonasta eurosta 14,5 miljoonaan euroon noussut myyntihinta.

Katso kaikki Kaskisaaren upeat asunnot täältä.

Kimin hulppeaan taloon voit tutustua täällä.

Porkkala ja Thaimaa vapaa-ajan asuntoina

Vapaa-aikaansa Kimi ja Jenni-vaimo viettävät Kirkkonummen Porkkalassa. Formulatähti on hankkinut merenrannasta kaksi huvilaa, joista ensimmäisen hän osti 2,3 miljoonalla eurolla vuonna 2003. 27 hehtaarin maa- ja vesialueet yhteenlaskettuna koko kompleksin arvo on yli seitsemän miljoonaa euroa.

Porkkalan hulppeita koteja voit ihailla lisää täällä.

Lisäksi parilla on 640 000 euron arvoinen talo Thaimaassa, Phuketin lähistöllä. 17 kilometrin päässä Phuketista, Karon Beachin lähellä oleva Serenity Terraces Resort on kauniilla paikalla Chalongin lahden poukamassa.

Uusi luksushuvila Tahkolta

Kimin uusin hankinta on lehtitietojen mukaan luksushuvila vapaa-ajankeskuksesta Tahkon uudella kaava-alueella.

Uutuushankinnastaan Räikkönen maksoi lehtitiedon mukaan lähes miljoona euroa. Höylähirsihuvila on kaksikerroksinen ja neliöitä vapaa-ajan asunnosta löytyy 250. Kaksi vuotta sitten valmistuneessa luksushuvilassa on muun muassa neljä makuuhuonetta, joista jokaisessa on oma kylpyhuone.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.