Kimi Räikkösen tallikaverina piikikkäästi käyttäytyneeltä F1-kuskilta yllättävä tunnustus: "Vietin todella hyvän ajan Kimin kanssa"

Uransa alkuvuosina tiukasti Kimi Räikköstä vastaan Lotus-tallissa kilpaillut ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean muistaa vuosien jälkeen yhteiselon suomalaisen kanssa varsin palkitsevana.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Grosjean, 34, lukeutuu jo ikänsä puolesta sarjan vanhimpiin kuskeihin, mutta tullessaan sarjaan vuonna 2012 hän oli vielä nuori tallikaveriinsa Räikköseen verrattuna.

Tallikaverina Grosjean yritti toki olla suomalaista parempi ja tuntui toisinaan käyttäytyvän huonostikin eteenpäin pyrkiessään, mutta kunnioitus Räikköstä kohtaa oli hänen mukaansa silti suurta.

– Minä vietin todella hyvän ajan Kimin kanssa, Grosjean totesi torstaina Räikkösen ennätyksellisen 323. kisaviikonlopun alkaessa.

– Hän oli silloin vielä paljon tuppisuisempi kuin hän on nykyään, mutta opin paljon hänen rinnallaan ja siitä, miten hän lähestyi viikonloppua ja miten hän keskittyi kisavauhdin saamiseen, renkaiden kulumaan ja niiden käyttöön.

Nykyisin Grosjean ajaa Haasilla ja Räikkönen Alfa Romeolla, joten kaksikko on saanut taistella paljon sarjan alemman puoliskon kahinoissa.

– Kimillä on mahtava luonne ja hän on hyvä kaveri rengas rengasta vasten kisaamiseen, koska tiedät hänen antavan sinulle tilaa ja kunnioitusta. Meillä on ollut tänä vuonna hyviä kamppailua ja ne ovat olleet hauskoja, Grosjean tunnusti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja