Suomen komein Kimi-tatuointi? Räikkösen fani otti valtavan kuvan selkäänsä: "Varmaan 6-7 tuntia siinä meni"

Kimi Räikkösen fanit ovat osoittautuneet ympäri maailman varsin omistautuneiksi idolilleen, mutta Suomessa näkee harvoin Vette Pesosen uutta tatuointia näyttävämpää kunnianosoitusta F1-sankarille.

18-vuotias Pesonen on tyytyväinen lopputulokseen. Hänen selkäänsä peittää nyt kuva Kimi Räikkösestä Ferrarin ajohaalareissa, käsi tuuletukseen kohotettuna. Muste tatuoinnista on vasta hiljattain kuivunut.

– Siinä meni monta kertaa, kun se tehtiin. Valmiiksi se tuli viime viikon maanantaina. Varmaan kuusi seitsemän tuntia siinä meni, Pesonen kertoo.

Pesosen näyttävän Räikkönen-tatuoinnin näet yllä olevalta videolta!

Tatuoinnin malli on otettu todellisesta tilanteesta. Pesonen löysi netistä valokuvan, jonka pohjalta tatuointi piirrettiin.

– Se on Span kisasta mestaruuskaudelta 2007.

– Suunnittelin sen ottamista varmaan vuoden. Iceman-teksti on jo vuosi sitten otettu, mutta sitten halusin jatkaa sitä vähän isommalla kuvalla, Pesonen sanoo.

Kaudella 2007 Räikkönen ajoi Belgian GP:n voittoon ja nelossijalle jääneen Lewis Hamiltonin MM-johto kutistui 18 pisteestä 13 pinnaan. Lopulta suomalainen löi McLaren-kuskit Hamiltonin ja Fernando Alonson yhdellä pisteellä.

Formuloita Pirkkalasta kotoisin oleva Vette Pesonen kertoo katsoneensa niin pitkään kuin muistaa eikä intohimo lajia kohtaan ole himmennyt lainkaan, vaikka Räikkönen on ajanut jo kaksi vuotta heikommista sijoista Alfa Romeolla.

– Olen varmaan siitä lähtien seurannut formuloita, kun olen sairaalasta kotiin päässyt ja katsonut kaikki kisat iskän sylissä. En muista ensimmäistä kisaa, mutta vuodesta 2002 lähtien on tullut joka kisa seurattua.

– Ei haittaa, vaikka Kimi olisi viimeisenä. Kisa tulee kyllä katsottua. Eikä haittaa, missä tallissa ajaa. Kunhan ajaa, niin se riittää kyllä minulle, hän vakuuttaa.

Löytyykö sinulta F1-aiheinen tatuointi, jonka haluaisit esitellä? Ota yhteyttä meihin sähköpostiosoitteeseen ossi.karvonen@mtv.fi tai Twitterissä tunnisteella #cmorefi

Lue myös:

    Uusimmat